Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
AUTO CENTAR DUKIĆ

AUTO CENTAR DUKIĆ

Auto perionice Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 08:00 - 16:00
Utorak 08:00 - 16:00
Sreda 08:00 - 16:00
Četvrtak 08:00 - 16:00
Petak 08:00 - 16:00
Subota ne radimo
Nedelja ne radimo

GSP

  • Autobus: 15, 18, 78

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Auto servis "Dukić" pronaći ćete u Gornjogradskoj ulici broj 28a, u Zemunu, na teritoriji Beograda. Specijalizovani auto servis za vozila marke Daewoo i Chevrolet, nudi Vam kompletan asortiman svojih usluga po najpovoljnijim cenama u gradu. Popravka i održavanje motornih vozila, su osnovne delatnosti našeg auto servisa.

Znanjem i dugogodišnjim radnim iskustvom naših stručnih majstora u mogućnosti smo da odgovorimo na sve izazove koje postavite pred nas. Nastojimo da sve poslove koje nam poverite obavljamo ažurno i efikasno u cilju dobre saradnje sa našim klijentima, vlasnicima Daewoo i Chevrolet vozila.

Među uslugama i proizvodima koje Vam servis "Dukić" nudi nalazi se:

  • - servis vozila
  • - popravka vozila
  • - kompjuterska dijagnostika
  • - rezervni delovi

Precizna kompjuterska auto dijagnostika, omogućava nam da sa sigurnošću utvrdimo gde je nastao kvar sa Vašim vozilom. Nakon dijagnostike problema naši majstori pristupaju otklanjanju kvara, kako bi Vaše vozilo moglo savršeno da funkcioniše i omogući Vam bezbednu vožnju.

Predstavljamo Vaš najbolji izbor, ukoliko zahtevate kvalitet i odgovornost pri radu. Konstantnim usavršavanjem metoda i tehnika koje primenjuje servis Chevrolet i Daewoo vozila, nastoji da opravda Vaše poverenje.

Saradnja sa renomiranim svestkim proizvođačima, omogućila nam je da postanemo distributeri originalnih rezernih delova za Daewoo i Chevrolet vozila. Kvalitet i performanse naših rezervnih delova, pružiće Vam adekvatnu sigurnost pri vožnji i duži vek trajanja Vašeg vozila. 

U sklopu servisa u istoj ulici, gornjogradskoj 7t u Zemunu nalazi se I naša perionica Dukić. Celokupan rad servisa bazira se na uslugama najvišeg kvaliteta. Uz pranje spolja kod nas dobijate i voskiranje, detaljno čišćenje felni, mazanje guma glicerinom,  izduvanje vode iz nepristupačnih delova, itd. Hemijsko čišćenje unutrašnjosti vozila (dubinsko pranje) je naša vrhunska usluga - radi se detaljno, pedantno, vade se sedišta i rasklapaju delovi. Radimo sve vrste poliranja - mašinsku pripremu za poliranje, mašinsko poliranje, ručno poliranje.

Kompletan servis Chevrolet i Daewoo vozila na jednom mestu.

Originalni rezervni delovi najvišeg kvaliteta.

Auto servis "Dukić" Beograd

Foto

AUTO CENTAR DUKIĆ Auto perionice Beograd
AUTO CENTAR DUKIĆ Auto perionice Beograd
AUTO CENTAR DUKIĆ Auto perionice Beograd