Zatvori
Vremenska prognoza Beograd 20 ℃
Promenjivo oblačno sa kišom
Prognoza za narednih 5 dana
Vremenska prognoza Beograd 20 ℃
Promenjivo oblačno sa kišom
Prognoza za narednih 5 dana
AUTO CENTAR ANĐELKOVIĆ Auto servisi Beograd translate.Član 5 godina

AUTO CENTAR ANĐELKOVIĆ

Auto servisi Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 17:00
Utorak 09:00 - 17:00
Sreda 09:00 - 17:00
Četvrtak 09:00 - 17:00
Petak 09:00 - 17:00
Subota 09:00 - 15:00
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 34, 44

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Parking Izlazak na teren

AUTO CENTAR ANĐELKOVIĆ

Od samostalne zanatske radnje osnovane 1961. Godine,već od 1980 godine postala je auto centar. Svojim dugogodišnjim zanatskim iskustvom o automobilima i njihovim problemima stoji Vam na raspolaganju.

Izgled našeg centra možete pogledati OVDE

SVE NA JEDNOM MESTU:

SERVIS I POPRAVKA VOZILA kao što su:

Fiat, Alfa Romeo, Volkswagen, Audi, Seat, Škoda, Peugeot, Citroen, Renault, ,Mercedes ,BMV, Opel, Ford, Volvo, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Toyota, Kia, Suzuki, Hyundai, Daewoo itd.

Dajemo posebne povoljnosti za servisiranje, održavanje i popravku  putničkih, kombi i lakih teretnih vozila privatnim i društvenim firmama.

Delove koje ugrađujemo su originalni poznatih brendova. Za delove koje mi ugrađujemo dajemo garanciju koju je propisao proizvođać. Možemo ugraditi i deovе  kojе Vi donesete ali za njih ne dajemo garanciju.

  IZVODIMO RADOVE KAO ŠTO SU:
- SERVISIRANJE I POPRAVKA MOTORA
- ELEKTRONIKA I DIJAGNOSTIKA

- AUTOELEKTRIKA
- ČIŠČENJE DPF-a I KATALIZATOR FILTERA
- TEST I ČIŠĆENJE DIZNI
- SERVIS I POPRAVKA AUTO KLIMA
- BIO ČIŠĆENjE  AUTO KLIMA
- MAŠINSKA OBRADA GLAVE MOTORA
- POPRAVKA I ODRŽAVANjE KOČNICA
- PROVERA I ZAMENA AMORTIZERA
- VULKANIZERSKE USLUGE
- CENTRIRANjE TRAPA
- ŠLEP SLUŽBA 

Sliku pogledajte OVDE

SAVETI VOZAČIMA

POŠTOVANI VOZAČI,

Izbegnite maltretiranje da vas vrate sa tehničkog pregleda radi neispravnosti vozila.Nemojte ići na redovan tehnički pregled vozila a da niste sigurni da Vam je vozilo ispravno. Kako bi ste izbegli dodatna čekanja na šalterima mi Vam savetujemo.

Naš savet je:najmanje deset dana unapred, posetite mehaničara, kako bi ste na vreme otklonili kvarove na vozilu i isto pripremili za redovan tehnički pregled.Morate znati da otklanjanje kvarova na kočionom sistemu,kao što je zamena prednjih ili zadnjih pločica, mora biti obavljeno ranije kako bi zamenjeni delovi tokom upotrebe postigli pravilno naleganje i samim tim ostvarili kvalitetno kočenje. U većini slučajeva zamenjene kočione pločice ili paknovi 1 (jedan) dan pre odlaska na tehnički pregled ne postižu potrebne sile kočenja i ne mogu proći tehnički pregled.

Preporučujemo vam da vozilo pregledate i popravite u našem servisu, mi proveravamo uređajima koji su namenjeni za sve elektronske i mehaničke kvarove. Na samom kočionom sistemu pored sila kočenja proveravamo i ovalnost diskova / doboša. Na osnovu kvalitetnih uređaja za proveru i osposobljenih majstora vršimo popravku ili zamenu neispravnih delova kako bi vozilo bilo ispravno za redovan tehnički pregled radi registracije.

Popravkom vozila u našem servisu dobijate garanciju da ćete bez problema proći redovan tehnički pregled. Za sve radove koje obavljamo dobijate pisane podatke kao što su: dijagram sila kočenja, stanje istrošenosti amortizera, prednje i zadnje vešanje, stanje motora, karoserije, kao i kvalitet izduvnih gasova izmerenih kalibrisanom mernom opremom, rezultati merenja se dobijaju u pisanoj formi.  

TEHNIČKI PREGLED VOZILA

- TEHNIČKI PREGLED ZA PUTNIČKA I TERETNA VOZILA DO 3.5t.
- ŠESTOMESEČNI PREGLED ZA PUTNIČKA I TERETNA VOZILA DO 3.5t.

AGENCIJSKE USLUGE

- REGISTRACIJA VOZILA I IZDAVANjE REGISTARSKE NALEPNICE
- OSIGURANjE VOZILA
- IZDAVANJE ZELENOG KARTONA

Sliku pogledajte OVDE

REDOVNU I VANDREDNU KONTROLU TEHNIČKOG PREGLEDA VOZILA može  obaviti bilo koje lice ne samo vlasnik istog.

Vašem vozilu, za njegov besprekoran i dugotrajan rad potrebno je posvetiti posebnu pažnju.
Izdvojili smo najbitnije segmente  koje treba kontrolisati i na vreme popravljati radi dobre kondicije Vašeg automobila.

SERVIS I POPRAVKA MOTORA

–Sve radove vezane za vaše vozilo možete obaviti u našem servisu koji poseduje moderne  i specijalne alate kao i svu potrebnu tehničku dokumentaciju. Za dobru kondiciju vaših ljubimaca potrebni su periodični zahvati koje treba obavljati redovno. Kao na primer: zamena ulja i svih filtera, zamena kaiševa, rolera, svećica, kablova, kao i creva za protok goriva i rashladne tečnosti.

Sliku pogledajte OVDE

ELEKTRONIKA I DIJAGNOSTIKA

- za pristup kvarovima koji su vezani za ECU, odnosno “Electronic Control Unit” (glavna kompjuterska jedinica vozila), kontrolnim jedinicama, aktuatorima senzorima i ostalim sistemima komfora koje vaše vozilo čini bezbednim i udobnim, posedujemo dijagnostičke uređaje.

Za identifikaciju elektronskih kvarova servis raspolaže sa dijagnostičkim uređajima, originalnim radioničkim podacima i električnim šemama sa kojima  rešavamo nastale probleme na svim elektronskim uređajima.

Sliku pogledajte OVDE

AUTOELEKTRIKA

Prilikom poravke i servisiranja alternatora ili alnasera radimo proveru pod opterećenjem na probnom stolu pre ugradnje na vozilu.

Sliku pogledajte OVDE

ČIŠČENJE DPF I KATALIZATOR FILTERA

PROFESIONALNO MAŠINSKO PRANJE/REGENERACIJA SVIH VRSTA FILTERA: DPF/FAP, SCR, KAO I KATALIZATORA BENZINSKIH MOTORA

Jaka zapušenja na izduvnom sistemu i njegovom ekološkom filteru treba rešiti na najefikasniji način. Kako bi imali dobar rad motora i poštovali zakon o zaštiti životne sredine, neophodno je mašinsko pranje/regeneracija DPF/FAP, (SCR) ili katalizator filtera u specijaloj kabini pod visokim pritiskom.
Na ovaj način putem pranja dobija se 96% čistih regenerisanih kao novih filtera.
Proces pranja obavlja se u kabini sa toplom vodom uz dodatak ekološke tečnosti za razgradnju naslaga čađi i štetnih čestica pod visokim pritiskom ispiranja u zadatim intervalima kao i sušenje na temperaturi i do 600°C u zavisnosti od veličine filtera.

Sliku pogledajte OVDE

Kabina za pranje DPF/FAP, (SCR) ili katalizator filtera.


TEST I ČIŠĆENJE DIZNI

 - Najveći problem vozačima pričinjava nekvalitetno (prljavo) gorivo zbog čega stradaju dizne za gorivo one se zaprljaju pa dolazi do problema lošeg raspršivanja goriva. Tom prilikom dešava se nekontrolisana potrošnja goriva i gubitak snage motora.  Provera ispravnosti dizni vrši se sa posebnim aparatom koji obuhvata test nepropusnosti, test protoka i oblik mlaza ubrizgavanja kao i proveru električne ispravnosti.
Čišćenje dizni se obavlja na istom aparatu pomoću ultrazvuka i specijalne tečnosti.

Sliku pogledajte OVDE

AUTO KLIME

- Održavanje i servis auto klima za sva vozila. Provera i dijagnostika vrši se sa specijalnim alatima i uređajima. Za zamenu freona koristimo naj modernije klima stanice koje u svom programu imaju sve radioničke pdatke po kojima radimo.Klima stanica automatski radi vakumiranje  čitavog sistema, izvlači stari freon, ulje i proverava zaptivenost sistema.Održavanje auto klime je rutinski posao jer su naši majstori stručno obučeni za te radove. Čitav ciklus je podređen fabričkim normativima dopune freona i ulja za kvalitetan rad klime.

Sliku pogledajte OVDE

BIO ČIŠĆENJE  AUTO KLIMA

BIO ČIŠČENJE KLIME I KABINE

Antibakteriološko čišćenje kabine vozila i ventilacionih kanala potrebno je raditi svake godine. Lica koja imaju razne alergije a koriste klimu trebali bi uraditi antibakteriološko čišćenje minimum jednom godišnje.

Da Vas podsetimo, Rashladni sistem auto klime je izuzetno pogodno mesto za razvoj raznih mikroorganizama, kroz ventilacione kanale prolazi topao ili hladan vazduh,kabinski ventilator postavljen je u 95% slučajeva u dnu konzole u visini oslonca za stopala.Kabinski ventilator povlači vazduh odozdo i vraća ga preko filtera kroz ventilacione kanale u kabinu kroz usmerivaće direktno u naša usta i nos.

Sliku pogledajte OVDE

MAŠINSKA OBRADA GLAVA MOTORA

Posedujemo svoj ispitni i obradni centar za popravku glava motora.
Zbog lošeg rada motora nekad je potrebno popraviti glavu motora, taj deo posla obavljamo kod nas u servisu jer posedujemo i mašine za popravku, obradu i proveru glava motora. 

Sliku pogledajte OVDE

POPRAVKA I ODRŽAVANJE KOČNICA

Sistem za kočenje ima ključnu ulogu za bezbednu voznju. Njegovi bitni delovi su: kočiona tečnost (ulje), diskovi, doboši, disk pločice, paknovi, kočioni cilindri, vodovi, creva i sajla za ručnu kočnicu.
Servis ima adekvatne mašine i alate da ovaj posao uradi maksimalno profesionalno kako bi imali dobro i sigurno kočenje.Posle popravke/zamene kočionih delova proveravamo sile kočenja na valjcima za proveru sila kočenja i dobijate dijagram sila kočenja.

Sliku pogledajte OVDE

VULKANIZERSKE USLUGE

Auto centar Vam pruža sve vrste vulkanizerskih usluga u najkraćem mogućem roku.
Raspolažemo sa savremenijim mašinama, za demontažu,montažu i balansiranje svih dimenzija točkova,mašinu za punjenje guma azotom kao i mašinu za ispravljanje felni.
Pored ovih usluga preko nas možete kupiti i nove spoljne i unutrašnje gume, za sva putnička vozila, džipove, kombi i laka dostavna vozila

Sliku pogledajte OVDE

PROVERA I ZAMENA AMORTIZERA

Amortizer ima zadatak da sa kolovoza prenete oscilacije točkova i osovina svede brzo na nulu, kao i da smanji suviše duge naknadne oscilacije karoserije kako bi vozilo imalo stabilnost i komfor u toku vožnje.

Istrošeni ili neispravni amortizeri produžavaju zaustavni trag vozila, dovode do gubitka kontakta pneumatika sa putem, i na kraju ugrožavaju bezbednost.Znači, sigurnost vožnje i komfor su dva dovoljna razloga da bi ste posvetili pažnju stanja svojih amortizera.Proveru amortizera, treba raditi prilikom redovnih i vandtrednih servisa.

U našem auto centru putem adekvatnih uređaja možemo ustanoviti ispravnost amortizera i po potrebi ih zameniti.
Za zamenu amortizera posedujemo adekvatnu opremu i alate sa kojom obezbeđujemo siguran i kvalitetan rad.

- Ovlašćeni smo da u ime kompanije EuroAuto d.o.o vršimo obradu reklamacija proizvoda iz prodajnog asortimana kompanije EuroAuto d.o.o u garantnom roku

Sliku pogledajte OVDE

CENTRIRANJE TRAPA

Auto centar "Anđelković" u svom programu usluga može Vam pomoći oko problema vezanih za donji postroj (trap). Kvalitetno centriranje (reglažu ) trapa radimo sa najmodernjim uređajem za centriranje(reglažu) trapa.Uređaj u svojoj bazi podataka ima sva proizvedena vozila zaključno sa 2020g.
Sa kvalitetno nacentriranim trapom sačuvaćete svoje gume i sigurnu kontrolu nad vozilom.

Sliku pogledajte OVDE

Za pomoć vozačima servis poseduje šlep službu za vozila koja nisu u voznom stanju.
ŠLEP SLUŽBA ANĐELKOVIĆ

Sliku pogledajte OVDEFoto