Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
FARBARA I ELEKTRO M5

FARBARA I ELEKTRO M5

Boje i lakovi Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 07:30 - 18:00
Utorak 07:00 - 18:00
Sreda 07:30 - 18:00
Četvrtak 07:30 - 18:00
Petak 07:30 - 18:00
Subota 07:30 - 14:00
Nedelja ne radimo

GSP

  • Autobus: 860, 860e

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Farbara i Elektro M5 se nalazi u Obrenovcu u blizini Beograda.

Raspolaže modernim poslovnim i magacinskim prostorom u kojem se nalaze velike zalihe različitog asortimana proizvoda kako bi u svakom trenutku i na vreme mogla da odgovori na zahteve svojih cenjenih klijenata, pored savremenog shvatanja logistike, komunikacije i usluga.

Lokacija Farbare i Elektro M5 u Obrenovcu omogućuje olakšanu i brzu dostavu robe do kupaca.
Misija Farbare i Elektro M5 je da proizvode u asortiman uvršćuje prema zahtevima i željama klijenata. Nastoji da svakim novim korakom nudi mogućnosti za buduća poboljšanja u saradnji sa klijentima. Vodi računa da zadovolji interese između zaposlenih, poslovnih partnera i društvenog okruženja.

Vizija je razvijanje firme u pravcu ponude najboljih proizvoda po povoljnim uslovima i to sve na jednom mestu. Svesni činjenice da uspeh kompanije leži u ljudima, poklanja se velika pažnja izboru kvalitetnih kadrova jer je velika vrednost ljudski kadar. Tim zaposlenih u Farbari i Elektro M5 će Vam uvek biti na usluzi davanjem predloga sa najsavremenijim rešenjima za uredjenje objekata, izradom najoptimalnije ponude prema postojećem rešenju, kao i najbržim davanjem tehničkih informacija vezanih za prodajni asortiman.

Veliki izbor  
Farbara- boja, lakova, stiropor, lepak, fasada, fasadne boje, silikoni, pur pene, hidroizolacije, boje za krečenje, mix sistem, gips ploče i profili, mineralna vuna, šrafovska roba, alati ...
Elektrika-kablovi, aling program, osigurači, led rasveta, led sijalice, led trake, reflektori

Robu možete kupiti na odloženo plaćanje putem čekova građana ili administrativnom zabranom do 2 godine.

Foto

Vrste plaćanja

Kartice Čekovi Putem administrativne zabrane / rate