Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
ALNA TRADE PRODAJA METALA I METALNE GALANTERIJE

ALNA TRADE PRODAJA METALA I METALNE GALANTERIJE

Bravarske radnje Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 08:00 - 16:00
Utorak 08:00 - 16:00
Sreda 08:00 - 16:00
Četvrtak 08:00 - 16:00
Petak 08:00 - 16:00
Subota 08:00 - 14:00
Nedelja ne radimo

GSP

  • Autobus: 45, 612, 708, 74, 75, 76, 77

Dodatne Lokacije

Korisne informacije


Firma ALNA TRADE je osnovana 1992 god. Bavimo se prodajom metala i metalne galanterije kao i svim vrstama bravarskih uslugama. U sklopu firme se nalazi i maloprodajni objekat pratece bravarske opreme, stolarskih okova, ručnog alata i elektro materijala.

U ponudi imamo sve vrste kvadratnih i okruglih cevi, raznih profila i nosača, limova i šipkastog matrijala od gvožđa. Takodje nudimo INOX program kutija, cevi, šipkastog materijala i limova. Program upotpunjujemo Aluminijumskim kvadratnim i okruglim cevima, raznim profilima i limovima kao i bakarnim i mesinganim limovima. Raznim ukrasnim elementima, siljcima i kvakama od kovanog gvožđa.

Bavimo se svim vrastama bravarskih usluga. Izradjujemo metalne konstrukcije, sve vrste zaštitnih rešetki, prozora i vrata od gvožđa. Posedujemo veliko iskustvo u izradi elemenata od kovanog gvožđa, kapija ukrasnih resetki za vrata i prozore, kao i gelendera i elemenata za unutrasnju dekoraciju. Uslužno varimo prohrom i neke vrste aluminijuma i vršimo prepravke na već postojecim objektima.

U sklopu firme ALNA TRADE se nalazi maloprodajni objekat u cijoj su ponudi sve vrste šrafova i tiplova za metal i drvo, brava, šarki, cilindara, kvaka i svih vrsta okova i metalne galanterije. Prateći program za bravariju (elektrode, brusne i rezne ploce, burgije za metal i beton i prateci farbarski program). Pored toga smo i distributeri Nemačkog rucnog alata NM MUILERI. Našu ponudu smo zaokruzili sa elektromaterijalom ( automatika, galanterija, kablovi, termostati, gejači i rasveta).

Imamo i veliki izbor eksera, pletenih žica i lanaca.

Foto

ALNA TRADE PRODAJA METALA I METALNE GALANTERIJE Bravarske radnje Beograd
ALNA TRADE PRODAJA METALA I METALNE GALANTERIJE Bravarske radnje Beograd
ALNA TRADE PRODAJA METALA I METALNE GALANTERIJE Bravarske radnje Beograd

Vrste plaćanja

Čekovi