Zatvori
BUTIK FARETTI Butici Beograd

BUTIK FARETTI

Butici Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku!

Dodatne Lokacije

Na poznatoj lokaciji TC BN BOSS Galenika, u buticima Tifaret I i Tifaret II osim ljubaznog osoblja očekuje vas široki izbor odevnih predmeta za sve uzraste, različitih proizvođača, materijala, a sve to po veoma pristupačnim cenama.

U okviru našeg programa Nudimo vam KOŽNE JAKNE - muške i ženske modele, poznate italijanske marke FRATTELI, rađene u skladu sa najnovijim svetskim trendovima, namenjen modernim, prefinjenim, ambicioznim osobama sa stilom. Tu su takođe i KAPUTI I PELERINE marke ELKOM koja će savršeno upotpuniti vašu odevnu kolekciju ove zime. Naravno neizostavne su i perijane jakne STAFF&CO koje će vas osim visokim kvalitetom osvojiti i modernim dizajnom.

Takođe vam nudimo i širok izbor odeće od džinsa, poznatih domaćih proizvođača BRUG i BROCAT rađene po italijanskoj licenci namenjene svima koji žele da budu primećeni, inovativni i drugačiji. I To nije sve kod nas možete naći i odevne predmete od trikotaže i to: DŽEMPERE, muške i ženske poznatih domaćih proizvođača RAPENY, SORGARO, WOODO, PACIFIC proizvedene da zadovolje potrebe mladih poslovnih ljdi, ali i svih onih koji se tako osećaju. KOŠULJE muške i ženske, marke LEONARDO, GARINELO, MAESTRO... visokog kvaliteta, u svim dezenima i bojama koje će savršeno pristajati svima.

Od programa za mlade izdvajamo DUKSEVE SORGARO, svih veličina i boja, koje će savršeno odgovarati ne samo pobornicima sportskog stila, već i svima koji žele da se osećaju komotno i rasterećeno, aopet atraktivno. Narvno, sve ovo upotpunjeno je i donjim vešom iz uvoza, čuvenih brendova BUGATTI i DONNA koje u svim bojama i veličinama možete naći kod nas.

Uz pristupačne cene nudimo vam mogućnost odloženog plaćanja, karticama, kao i velika sezonska sniženja i mogućnost akcijske prodaje. Zato, posetite nas i uverite se!

Foto