BUTIK MIMA'S FASHION

Butici Beograd

Adresa: Bulevar kralja Aleksandra 86-90 (TC Fontana), Vračar
Beograd Telefon: 011/337-0068, 065/283-7523
E-mail: mimasfashionserbia@gmail.com
Sajt: www.mimasfashion.com

4.5/ 5stars

Mima'S Fashion koncept je nastao iz lične potrebe za originalnim komadima garderobe, obuće i ostalim modnim asesoarom najpoznatijih svetskih dizajnera, kao što su Just Cavalli, Trussardi, Moschino, Philipp Plein, Dsquared, Hogan, Armani, Versace, Versace V 19.69, Vivienne Westwood, Met, Guess, Ferre, i td.

Jedan od primarnih ciljeva poslovanja je da kupcima u Srbiji i regionu ponudimo modne brendove vrhunskog kvaliteta po pristupačim cenama, približno cenama u EU.

Rezultat koji smo uspeli da napravimo je široki asortiman luksuznih brendova po nižim cenama u odnosu na cene u inostranstvu, a vodeći se politikom opreznog odabira i manipulacije sa robom. 

Moto naše kompanije je "Lakše je uštedeti 2 dinara nego zaraditi 1", te smo za naše kupce otvorili za sada jednu radnju (Bul.Kralja Aleksandra 86-90 TC Fontana ;lokal: 10,preko puta ETF-a), u centralnom beogradskom području, u kojoj možete naći sve što treba modernom muškarcu i ženi. 

Ono što nas izdvaja od konkurencije jesu male serije garderobe. 

Deo našeg koncepta je da kupci ne budu uniformisani, već da komadi odeće, obuće i ostale modne galanterije, koje kupite kod nas budu u malim serijama i samim tim ekskluzivniji od modela kojima je preplavljeno tržište.

Mima'S Fashion u toku sezone često ima u ponudi nove modne komade, te su kupci u prilici da svaki put kad nas posete vide osveženu ponudu za sve prilike.

Na kraju, ostaje da dođete i uverite se u našu iskrenost i koncept koji predstavljamo.

Ukoliko niste u prilici da nas obiđete, putem društvenih mreža možete se upoznati sa ponudom Mima'S Fashion i poručiti komade za koje ste zainteresovani.

Twiter: @MimaSFashion

Instagram: @ mimasfashionserbia

e-mail: mimasfashionserbia@gmail.com