Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
KOZMETIČKI SALON STIL

KOZMETIČKI SALON STIL

Dermo kozmetika Beograd

Radno vreme

Ponedeljak ne radimo
Utorak 11:30 - 19:00
Sreda 11:30 - 19:00
Četvrtak 11:30 - 19:00
Petak 11:30 - 19:00
Subota 09:00 - 15:00
Nedelja ne radimo

GSP

  • Autobus: ada4
  • Tramvaj: 14, 5, 6, 7

Dodatne Lokacije

Korisne informacije


Kozmetički salon STIL postoji 25 godina. Od svog nastanka radimo isključivo sa preparatima vrhunskog kvaliteta italijanske kozmetičke kuće RVB poštujući sve nove trendove i dostignuća u kozmetici i dermatologiji. Vlasnik salona je dr Verica Trifunović Mileusnić, specijalista dermatovenerolog pa svaki klijent u svakom trenutku može dobiti stručni pregled, konsultaciju ili savet u vezi sa bilo kojim problemom na koži. Takođe,kozmetičke tretmane rade visoko obrazovani kozmetičari školovani na višoj medicinskoj školi.

Od velikog broja usluga koje možete dobiti u našem salonu izdvajamo prvo specijalne procedure koje obavlja samo dermatolog:

punjenje bora hijaluronskom kiselinom i to najkvalitetnijim dermalnim filerima sa stabilizovanom umreženom hijaluronskom kiselinom u obliku gela koja se dobija biotehnološkim postupkom i nije životinjskog porekla. Preparat se na prirodan način ugrađuje u tkivo minimalno invazivnim postupkom.Hijaluronska kiselina je prirodno prisutna u koži i od vitalnog je značaja za njenu hidrataciju i očuvanje elastičnosti i tonusa. Nažalost vremenom je ima sve manje pa je potrebno dopuniti te utrošene resurse. Zbog toga posle injiciranja hijaluronske kiseline ponovo se uspostavlja zdrav i mladalački izgled kože. Koristi se za popunjavanje bora srednje izraženih i dubokih,povećanje dimenzije usana kao i za ispunjavanje dubljih ulegnuća i ožiljaka.Postupak obezbeđuje rezultate koji traju od 12 do 18 meseci.

mezoterapija je takođe aplikovanje iglom različitih koktela. Ovim postupkom se popunjavaju finije bore na licu,vratu,dekolteu i šakama,hidrira se koža,dodatno ishranjuje i popravlja tonus i elastičnost i postiže revitalizacija kože. Najčešće se koriste kokteli sa hijaluronskom kiselinom u kombinaciji sa vitaminima, mineralima, amino kiselinama a za celulit sa kofeinom. Obično se rade dva puta godišnje serije od po tri vezana tretmana na dve do tri nedelje.

hemijski pilinzi glikolnom i trihlorsirćetnom kiselinom različitih koncentracija u zavisnosti od tipa i stanja kože kao i potrebama i njenoj toleranciji. Jako su efikasni u tretiranju aknozne kože jer regulišu produkciju sebuma, za izbeljivanje svih vrsta hiperpigmentacija, za ublažavanje superficijalnih ožiljaka, redukciju pora i sitnijih bora i stimulaciju fibroblasta. Rade se kao pojedinačni ili u serijama u zavisnosti od potreba klijenta i kod svih tipova kože od I do VI.

trajno uklanjanje dlačica-epilacija aparatom koji koristi paralelno dve vrste struje(tzv.blend sistem) dijatermičku i galvansku sa primarnom elektrolizom uz dodatnu toplotnu energiju. Iz tog razloga nema tragova ili ožiljaka nakon završene procedure. Tretman se mora ponoviti tri do četiri puta sa razmakom od mesec dana zbog specifičnog ciklusa rasta dlake.

trajno uklanjanje bradavica, keratoza i kapilara elektrokauterom je veoma komforno jer je potreban samo jedan tretman da bi se klijent oslobodio tih neestetskih promena. Ovom metodom se uklanja finija mreža kapilara na licu, vratu i dekolteu a bradavice i keratoze sa celog tela.

dermoskopski pregled mladeža-dermoskopija je potpuno neinvazivna metoda uz pomoć koje se može napraviti vrlo precizna diferencijacija dobroćudnih od zloćudnih promena.

specijalni tretmani uz korišćenje preparata sa faktorima rasta (grow factor) koji su ključni u obnavljanju kože i usporavanju starenja tako što aktiviraju keratinocite u epidermisu koji zatim stimulišu fibroblaste u dermisu.Ovakvi tretmani štite i čuvaju vitalnost stem ćelija koje se nalaze u bazi epiderma i koje su sposobne da se dele i specijalizuju u različite vrste ćelija tj. generišu ćelije tkiva kojem pripadaju.

Od ostalih usluga pomenućemo:

► sve vrste tretmana lica uz terapiju problematične aknozne kože, kuperozne i oštećene kože

► depilacije lica i tela

► sve vrste masaža tela koje obavlja profesionalni maser (relax, anticelulit, terapijska, masaža za trudnice, šijacu)

► farbanje obrva i trepavica

Uzimajući u obzir uslove u kojima živimo prilagodili smo naše cene tako da budu dostupne skoro svakome.

Posetite nas a mi ćemo u prijatnom ambijentu i uz kvalitetnu i profesionalnu uslugu poboljšati stanje vaše kože, eliminisati vam napetost i stres i učiniti da se osećate relaksirano, odmorno i negovano. 

Foto

KOZMETIČKI SALON STIL Dermo kozmetika Beograd
KOZMETIČKI SALON STIL Dermo kozmetika Beograd
KOZMETIČKI SALON STIL Dermo kozmetika Beograd
KOZMETIČKI SALON STIL Dermo kozmetika Beograd
KOZMETIČKI SALON STIL Dermo kozmetika Beograd
KOZMETIČKI SALON STIL Dermo kozmetika Beograd
KOZMETIČKI SALON STIL Dermo kozmetika Beograd
KOZMETIČKI SALON STIL Dermo kozmetika Beograd
KOZMETIČKI SALON STIL Dermo kozmetika Beograd