Zatvori
AGACIJA - DOM ZA STARE Domovi za stare, nega starih lica Beograd

AGACIJA - DOM ZA STARE

Domovi za stare, nega starih lica Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

GSP

  • Autobus: 18, 26, 39

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Radi 24h Radi nedeljom Pet Friendly Besplatan WiFi Moguć pristup kolicima Parking

“Vila Agacija” je dom za smeštaj i negu starih lica. Naša ustanova poseduje sve zakonom propisane dozvole i licence za rad. Pronađite nas u Kumodraškoj 76v i videćete da je apsolutno sve u našoj ustanovi podređeno njenoj svrsi uz najviše moguće standarde u ovom domenu.

“Vila Agacija” poseduje smeštajne kapacitete od 22 sobe, sa sve-ukupno 70 ležajeva koji su raspoređeni u dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama. Sve sobe imaju puno svetlosti i dovoljno su prostrane da njihovi korisnici uživaju potpunu udobnost i komfor.

Sva naša kupatila prilagođena su našim korisnicima i njihovim potrebama i poseduju najmoderniju opremu. Uz sve HACCP standarde, naša kuhinja zadužena je za ishranu naših korisnika uz posebnu pažnju njihovim zdravstvenim potrebama. Za druženje i svakodnevne aktivnosti, naši korisnici slobodno koriste udobno uređene dnevne boravke.

“Vila Agacija” posebno se brine o tome da korisnicima omogući da nastave da uživaju u svojim dosadašnjim navikama, hobijima i aktivnostima i u tome im pruža i dodatnu pomoć u vidu organizovanih događaja poput koncerata, izleta, druženja uopšteno negovanju pozitivnog odnosa ka sebi i okolini.

Naša misija i cilj je da našim korisnicima pružimo najbolji mogući fizički i psihički život i srećno vreme koje će provesti sa nama.