Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
DOM ZA STARE MITROVIĆ

DOM ZA STARE MITROVIĆ

Domovi za stare, nega starih lica Beograd

GSP

  • Autobus: 43

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Cena 350.00 EUR

Dvorište sa zelenilom, cvetnim vrtom i fontanom  je pravo mesto za odmor - Dom Mitrović.

Mitrović Beograd dom za negu i smeštaj starih smešten je u Kotežu u Beogradu i poseduje licencu Ministarstva za rad i socijalnu politiku kao Ustanova SOCIJALNE ZAŠTITE za pomoći starim, nepokretnim i dementnim osobama koje nisu u stanju da žive samostalno.

Mitrović dom za stara lica pruža svaku vrstu pomoći starim licima i obezbeđuje im lakši,  kvalitetniji i ispunjeniji život.  

Dom za stare Mitrović nudi usluge pružanja pomoći starim osobama radi lakšeg i kvalitetnijeg  života, za šta nudimo najbolje moguće uslove. Pored zdravstvene zaštite i nege, takođe svojim korisnicima nudimo raznovrsne vrste razonode i kreativnih aktivnostu kao i zdravu i uravnoteženu ishranu za koju su odgovorni naši nutricionisti. Po potrebi, našim korisnicima na raspolaganju su i usluge fizikalne terapije.

Zahvaljujući našem timu stručnjaka koji uključuje lekara, nutricioniste, negovateljice, medicinske sestre, socijalnog radnika i druge specijaliste koji su na raspolaganju našim korisnicima u bilo kom trenutku život u našem Mitrović domu za stare osobe je veoma prijatan.

U domu je zaposlen i socijalni radnik čija je odgovornost da se stara o svim pitanjima i socijalnim potrebama naših korisnika i pruži njihovoj porodici svaku pomoć kada je reč o određivanju staratelja i postupku predavanja tuđe nege i pomoći. Socijalni radnik takođe je zadužen i za resocijalizaciju dementnih ili usamljenih korisnika da bi ih uključio u naš kolektiv na najbolji mogući način i omogućio im da se pridruže svakodnevnim aktivnostima.  

Naše medicinsko osoblje tu je 24 sata dnevno da se brine o zdravlju naših korisnika i prati tok njihovih postojećih stanja. Tu je naš doktor opšte prakse kao i medicinske sestre i negovateljice, ali mogu se organizovati i pregledi bilo kojih drugih specijalista u domu.

Takođe, naš stručni fizioterapeut pomaže našim korisnicima koji pate od slabije pokretljivosti da održe kondiciju i pokretljivost kroz redovnu kinezi terapiju.  

Jedna od naših delatnosti kojom se osobito ponosimo je naš rad sa nepokretnim i dementnim licima gde sa velikim uspehom tretiramo postojeći dekubitis i sprečavamo pojavu novih rana zahvaljujući odgovornom i vrednom radu našeg iskusnog i ljubaznog osoblja kao i izuzetnoj opremljenosti najkvalitetnijim materijalima.  

Druženje stanara - Dom za stare Mitrović Beograd

Dom za stare Mitrović takođe poseduje i prostrano dvorište sa cvetnom baštom gde naši korisnici mogu uživati u hladu i svežem vazduhu čak i za vreme toplijih letnjih dana. Vodimo računa da svi korisnici koji su u mogućnosti provedu određeni period dana u dvorištu ili na terasi kada vremenski uslovi to dozvoljavaju. Takođe se trudimo da naši korisnici provode deo vremena zajedno u dnevnom boravku i razviju prijateljske odnose.

Sobe su dvokrevetne ili trokrevetne i prilikom raspodele smeštaja trudimo se da smestimo zajedno osobe sličnih interesovanja i ličnosti kako bi smo ispunili svakome individualne potrebe i kako bi se uverili da niko nije usamljen.

Imamo kapaciteta za 16 korisnika što pokazuje da smo spremni da se sa ljubavlju u potpunosti posvetimo baš Vama ili Vašim najmilijima.

Radno vreme:

ponedeljak - nedelja: 00-24h

Foto

DOM ZA STARE MITROVIĆ Domovi za stare, nega starih lica Beograd

Vrste plaćanja

Putem administrativne zabrane / rate