DOM ZA STARE NEDA S

Domovi za stare, nega starih lica Beograd

Adresa: Zrenjaninski put 152, Borča
Beograd Telefon: 011/298-0-887, 060/0-333-335
E-mail: bogdanastokovic07@gmail.com

4.5/ 5stars

Dom za stara lica Neda-S je novi, savremeno opremljeni objekat, koji svim odraslim licima nudi bezbedan i udoban smeštaj u punom komforu. Naš stručni tim koji čine lekar, medicinsko osoblje i negovateljice, spremno je da 24 časa dnevno pruži svu neophodnu pomoć i negu Vašim najmilijima.

Izrađen kvalitetno i po najvišim standardima, naš objekat je opremljen najsavremenijom opremom za udoban i kvalitetan smeštaj starih lica. Kapacitet doma Neda-S je 35 ljudi, što omogućava prijatniji boravak, u pravoj domaćoj atmosferi. Svim našim korisnicima na raspolaganju su prostrane jednokrevetne i dvokrevetne sobe koje poseduju potpuno nov nameštaj, kupatilo i umivaonik za ličnu higijenu. Takođe, svaka soba poseduje LCD televizor.

Korisnicima u domu obezbeđena je medicinska nega i nadzor 24 časa dnevno. Dom za stare Neda-S poseduje medicinsko osoblje i lekara koji su stalno na usluzi pacijentima. Zahvaljujuću ugovoru sa renomiranom poliklinikom, našim korisinicima po potrebi obezbeđujemo i usluge lekara specijaliste. Takođe, svim korisnicima na raspolaganju su usluge diplomiranog socijalnog radnika za razgovor i savet.

Svim korisnicima usluga, dom za stare Neda-S obezbeđuje raznovrsnu i ukusno spremljenu hranu koju nam obezbeđuje renomirana ketering kuća. Ishrana je u potpunosti prilagođena individualnim potrebama korisnika, u skladu sa njihovim zdravstvenim stanjem.

Kako bi boravak naših korisnika bio što udobniji i komforniji, sve prostorije u domu za stare Neda-S se redovno održavaju u cilju obezbeđivanja maksimalno dobrih uslova, kao i očuvanja i poboljšanja zdravstvenog stanja naših korisnika.

Zahvaljujući našem prelepom i fino uređenom dvorištu koje se prostire na 10 ari, svi naši korisnici imaju priliku da svakodnevno uživaju u šetnji, rekreaciji i boravku na svežem vazduhu. Kako bi olakšali kretanje naših korisnika svuda su postavljeni rukohvati.

Dom za stara lica Neda-S obezbeđen je video nadzorom, a svim našim korisnicima nudimo i jedinstvenu uslugu praćenja kretanja korisnika od strane članova njihove porodice. Zahvaljujući sistemu kamera, putem interneta, u svakom trenutku možete videti šta rade Vaše najmiliji.

Najsavremeniji dom za stara lica Borča.
Medicinska nega i nadzor 24 časa dnevno.

Radno vreme: 00-24h