Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
MIHAJLOVIĆ SZTKR

MIHAJLOVIĆ SZTKR

Elektromaterijal Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 20:00
Utorak 09:00 - 20:00
Sreda 09:00 - 20:00
Četvrtak 09:00 - 20:00
Petak 09:00 - 20:00
Subota 09:00 - 16:00
Nedelja ne radimo

GSP

  • Autobus: 52, 53, 56, 56l

Dodatne Lokacije

Korisne informacije


Kao firma S.Z.T.K.R. "Mihajlović" osnovani smo novembra 2000. Za ovaj kratak period uspeli smo da osvojimo simpatije kupaca, kako ljubaznošću našeg osoblja, tako i neospornim kvalitetom koji posedujemo. Uvek ste dobrodošli da nas pohvalite, iskritikujete, sugerišete, a naći ćete nas u ul.Durmitorska 4 a, u neposrednom centru grada, kao i na O.T.C.Novi Beograd, I Red, tezga br.15.

Kad kažemo sve za kuću, pitamo se gde ćemo naći razne sitnice koje nam mogu zatrebati iznenada a da je to na jednom mestu. Ovde se misli na male aparate i uređaje i rezervne delove istih, na koje mislimo tek kad je kasno. Da bismo rešili ovaj problem lako za nas će se potruditi ljubazno osoblje SZTKR radnje Mihajlović u samom centru grada sa asortimanom.

www.mihajlovic-bg.com

KESE ZA USISIVAČE

Dugogodišnji rad na razvoju i proizvodnji kesa za usisivače, doveo je do činjenice, da ne postoji nijedan svetski proizvođač usisivača, za koje ne postoji program kesa, kao neophodnog potrošnog materijala u vašim domaćinstvima. Za ove kese izuzetnog kvaliteta zaslužna je ZZ “Univerzal“ iz Čačka. A poverenje koje nam kupci ukazuju vec duži niz godina govori samo za sebe.

Posetite naš novi sajt: www.kesezausisivace.net

GREJNA TELA

Asortiman obuhvata TA peći( Magnohrom), kvarcne i kupatilske grejalice kao i veliku paletu rezervnih delova.

Grejne ploče kao ugradni elemenat električnih štednjaka i resoa izrađene su od visoko kvalitetnih materijala, najsavremenijim tehnološkim postupkom.

Električne termoakumulacione peći proizvodnje "MAGNOHROM" namenjene su za zagrevanje stambenih i poslovnih prostora.

U našem prodajnom objektu mozete pronaći sve tipove grejača za bojlere (obične i prohrom), šporete, veš mašine, grejna tela (TA peći, kvarcne I kupatilske grejalice, kalorifere...) raznih proizvođača. Nudimo vam grejače visokog kvaliteta , a na vama je da nas posetite i uverite se.

MALI KUĆNI APARATI

Kompletan program renomirane austrijske firme KENO i KÖNIG za domaćinstvo. Godinu dana garancije na svaki proizvod uz obezbeđen servis.

ELEKTRO MATERIJAL

Od elektroinstalacionog materijala, nudimo asortiman turskog proizvođača Makel i srpskog Nopal.

U svom proizvodnom programu Nopal ima gotovo kompletan asortiman elektroinstalacionog materijala: sijalicna grla, prikljucnice, sklopke, utikace, rucne svetiljke.

Potvrda kvaliteta, jeste i dobijanje prestižne jugoslovenske nagrade "Oskar kvaliteta" za 2000. godinu.

U ponudi su još: razne kleme i stezaljke, sijalicno grlo e-27, patroni osiguraca 6-63 A, kip prekidači, indikatori... (proizvođač je Barok iz Aranđelovca)

Foto

Vrste plaćanja

Kartice Čekovi