Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
FRIZERSKI SALON LINA

FRIZERSKI SALON LINA

Frizerski saloni Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 10:00 - 18:00
Utorak 10:00 - 18:00
Sreda 10:00 - 18:00
Četvrtak 10:00 - 18:00
Petak 10:00 - 18:00
Subota 10:00 - 16:00
Nedelja ne radimo

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Ženski frizer Svečane frizure


Frizerski salon u Beogradu – Lina, ženski frizer koji je svoje usluge prilagodio željama i potrebama klijenata koji ovaj salon svakodnevno posećuju, te pruža usluge:

– šišanje kose
– feniranje kose
– mini val
– farbanje kose
– izvlačenje pramenova
– keratin pakovanje za kosu
– svečane frizure
– nega kose

Žensko šišanje radimo prema obliku glave, odnosno lica, a frizure prilagođavamo željama i ukusima dragih dama koje posećuju naš frizerski salon Lina. U našoj ponudi možete pronaći razne vrste tehnika bojenja kose, koje su trenutno u modi, standardno farbanje, šatiranje, izvlačenje pramenova i slično, koje rade iskusne frizerke efikasno i brzo. U radu koristimo samo najkvalitetnije boje, kako bi osigurali pravu nijansu, blistaj sjaj kose i očuvanje temena naših klijentkinja.
Što se keratinskog pakovanja tiče, postoje keratin za negu kose i keratin za ispravljanje kose, a mogu se i kombinovati kako bi se izvukao maksimalan efekat i prava nega kose, bez oštećenja.

Osim ovih usluga nege i vrhunske brige o kosi, po Vašoj želji radimo i frizure za sve svečanosti i proslave. Ako nemate određenu ideju, tu smo i mi naravno da Vas posavetujemo i predložimo neku frizuru koja bi Vam stojala i koja je u skladu sa svečanošću na kojoj želite da se istaknete sa savršenom frizurom.
Naš dugogodišnji rad karakteriše profesionalnost, komunikativnost, stručnost u radu, opremljenost salona sa svim neophodnim preparatima i alatima koji dovode do savršene usluge frizerskog salona. Frizeri koji rade u salonu

Lina su obučeni, puni iskustva i spretnosti u radu, te Vas mogu i posavetovati oko dalje nege kose i temena, ako Vam je savet potreban.

Za vrhunski tretman kose,
Frizerski salon Lina, Beograd.

Foto

FRIZERSKI SALON LINA Frizerski saloni Beograd
FRIZERSKI SALON LINA Frizerski saloni Beograd
FRIZERSKI SALON LINA Frizerski saloni Beograd