Zatvori
FRIZERSKI SALON LINA Frizerski saloni Beograd

FRIZERSKI SALON LINA

Frizerski saloni Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 10:00 - 18:00
Utorak 10:00 - 18:00
Sreda 10:00 - 18:00
Četvrtak 10:00 - 18:00
Petak 10:00 - 18:00
Subota 10:00 - 16:00
Nedelja Ne radimo

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Parking

Frizerski salon u Beogradu – Lina, ženski frizer koji je svoje usluge prilagodio željama i potrebama klijenata koji ovaj salon svakodnevno posećuju, te pruža usluge:

– šišanje kose
– feniranje kose
– mini val
– farbanje kose
– izvlačenje pramenova
– keratin pakovanje za kosu
– svečane frizure
– nega kose

Žensko šišanje radimo prema obliku glave, odnosno lica, a frizure prilagođavamo željama i ukusima dragih dama koje posećuju naš frizerski salon Lina. U našoj ponudi možete pronaći razne vrste tehnika bojenja kose, koje su trenutno u modi, standardno farbanje, šatiranje, izvlačenje pramenova i slično, koje rade iskusne frizerke efikasno i brzo. U radu koristimo samo najkvalitetnije boje, kako bi osigurali pravu nijansu, blistaj sjaj kose i očuvanje temena naših klijentkinja.
Što se keratinskog pakovanja tiče, postoje keratin za negu kose i keratin za ispravljanje kose, a mogu se i kombinovati kako bi se izvukao maksimalan efekat i prava nega kose, bez oštećenja.

Osim ovih usluga nege i vrhunske brige o kosi, po Vašoj želji radimo i frizure za sve svečanosti i proslave. Ako nemate određenu ideju, tu smo i mi naravno da Vas posavetujemo i predložimo neku frizuru koja bi Vam stojala i koja je u skladu sa svečanošću na kojoj želite da se istaknete sa savršenom frizurom.
Naš dugogodišnji rad karakteriše profesionalnost, komunikativnost, stručnost u radu, opremljenost salona sa svim neophodnim preparatima i alatima koji dovode do savršene usluge frizerskog salona. Frizeri koji rade u salonu

Lina su obučeni, puni iskustva i spretnosti u radu, te Vas mogu i posavetovati oko dalje nege kose i temena, ako Vam je savet potreban.

Za vrhunski tretman kose,
Frizerski salon Lina, Beograd.

Foto