GINEKOLOŠKA ORDINACIJA 4D

Ginekološke ordinacije Beograd

Adresa: Maksima Gorkog 52, Vračar
Beograd Telefon: 011/3085-433, 063/288-765, 065/6288-765
Sajt: www.4dordinacija.com

4/ 5stars

ŠTA JE 4D ULTRAZVUK?

Ultrazvuk koji nudi četvorodimenzionalan prikaz ploda. Šta to zapravo znači? Direktan uvid u dešavanja u majčinom stomaku tj. „live“ (uživo) prikaz izgleda i ponašanja ploda. Dakle, 4D je najsavremeniji prozor u bebin svet.

ZAŠTO 4D?

Zato što nudi mnogo više od samo „lepe slike“.

Višestruko povećava mogućnost potvrđivanja normalnosti razvoja ploda u rizičnoj trudnoći, kao i rano otkrivanje neočekivanih abnormalnosti ploda. Lice, šake i stopala, česte su mete pojave izolovanih neočekivanih abnormalnosti (koje mogu i ne moraju biti genski uslovljene). Njihov fascinantan prikaz pri 4D pregledu ne dozvoljava propust, što ovaj pregled čini superiornim u odnosu na dosadašnje tradicionalne preglede. Dakle, 4D ultrazvuk obezbeđuje novu dimenziju informacije smanjujući broj sumnji.

Zato što nema ničeg čarobnijeg od trudnoće i rođenja deteta. Iščekivanje ovog posebnog događaja je jedno od najuzbudljivijih razdoblja u životu kada se nadate, planirate, sanjate, preispitujete... Kakav je njihov svet? Zar ne bi bilo divno to otkriti? Zar nije fantastično videti i upoznati svoju bebu i pre rođenja.

Radno vreme:
- svima danima: 09-21h