ALFA MEDICA

Hirurgija Beograd

Adresa: Bulevar Zorana Đinđića 106a
Beograd Telefon: 011/311-85-91
E-mail: info@alfamedica.rs
Sajt: www.alfamedica.rs

4/ 5stars

Alfa MEDICA je jedna od vodećih privatnih poliklinika u Srbiji koja je osnovana 2001. godine sa idejom da funkcioniše kao poliklinika porodice, u kojoj se kroz specijalističke i subspecijalističke preglede iz svih oblasti medicine sprovodi kompletna briga o svim njenim članovima.

Medicinski tim Poliklinike čine vrhunski lekari, specijalisti iz svih oblasti medicine i zahvaljujući stručnosti i profesionalnom iskustvu u mogucnosti smo da obezbedimo pacijentima kvalitetnu, sigurnu uslugu, diksreciju, brzinu i individualnu pažnju. Medicinski tim Poliklinike čini uigran tim koji prati i kontroliše zdravstveno stanje pacijenata počev od preventive pa do kompletne dijagnostike i lečenja, na način koji zadovoljava i najstrožije standarde medicinske struke. Upravo dobra organizacija, stručan kadar i visok kvalitet zdravstvenih usluga koje pružamo, kao i zadovoljstvo naših pacijenata su naša najbolja preporuka
Vremenom, poliklinički rad se širi i veliki broj zadovoljnih pacijenata stiče osećaj pouzdanosti i sigurnosti i preporučuje polikliniku najbližima.

Danas je Alfa MEDICA ustanova kojoj se sa preporukom obraćaju pacijenti koji žele stručno, ljubazno i predano osoblje. Suština rada je timski pristup visoko profesionalnih i priznatih lekara, koji koristeći savremenu dijagnostiku u najkraćem roku dijagnostikuju zdravstveni problem i predlažu pacijentu najbolji način lečenja.