LASER ESTHETIC MEDICAL CENTER

Kozmetički saloni Beograd

Adresa: Mirka Banjevića 8, Mirijevo
Beograd Telefon: 061/1165-411, 060/7676-721, 011/7425-794
E-mail: dremiralazic@yahoo.com
Sajt: www.lemcentar.com

4.5/ 5stars

****Mezoterapija je medicinska tehnika ubacivanja različitih aktivnih supstanci mikroinjekcijama u slojeve kože i potkožno tkivo. Bore na licu, opuštena i dehidrirana koža lica, vrata, ruku i dekoltea, poremećaj pigmentacije, sprečavanje gubitka kose, uklanjanje fleka, akni, ublažavanje ožiljaka – samo su neki od problema s kojim se mezoterapija uspešno bori. Ovom metodom unose se vitamini, hijaluronska kiselina, kolagen, amino kiseline, sredstva za poboljsanje cirkulacije i dopremanje aktivnih sastojaka u kozu, koji daju glatkocu, elastičnost i mladalački izgled.

*******Lepa, meka i glatka koža bez neželjenih dlaka je želja mnogih. Tradicionalne metode uklanjanja dlaka brijačem, pincetom, voskom imaju privremene i prolazne efekte. Laserska epilacija (trajna epilacija) je medicinska, neinvanzivna i najefikasnija metoda trajnog uklanjanja neželjenih dlačica. To je jedina u svetu priznata neinvazivna metoda.

***** Hijalurinski fileri -hijaluronska kiselina je prirodna komponenta našeg tela i neophodna za održavanje vlažnosti, čvrstine i elastičnosti kože. Hijaluronski fileri su efikasni za remodelaciju jagodica i obraza,nosa i brade, bora oko usta, bora od nosa ka ustima, kao i za jedrinu i uvećaje usana.