Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
SALON ARDENS

SALON ARDENS

Kozmetički saloni Beograd

Korisne informacije


PROLEĆNA AKCIJA:

- PARCIJALNA MASAŽA 500 din
- ANTICELULIT MASAŽA 500 din
- TRETMAN ZA DUBINSKU NEGU KOSE + FENIRANJE 1200 din

Salon lepote Ardens nalazi se na Voždovcu, u ulici Tikveška 22, u Beogradu. Naš frizersko - kozmetički salon brine se o Vašoj lepoti i pruža Vam na jednom mestu široku paletu profesionalnih usluga za negu Vaše kože, kose i noktiju.

Sigurni u kvalitet našeg rada možemo da Vam ponudimo:

FRIZERSKE USLUGE

Naš profesionalni frizer izrađuje po Vašoj želji klasične i moderne frizure, koristeći vrhunske preparate za negu kose. Budući da je lepo oblikovana i negovana kosa, preduslov postojane i atraktivne frizure, težimo ka tome da podarimo Vašem izgledu nov modni detalj, u vidu Vaše nove frizure za kojom će se svi okretati.

- žensko i muško šišanje
- feniranje
- farbanje
- stilsko oblikovanje
- svečane frizure
- pramenovi
- tretman za dubinsku negu kose

Ukoliko je Vaša kosa lošeg kvaliteta i gotovo beživotna, nudimo Vam jedinstveno rešenje u vidu tretmana za dubinsku kosu, koji će je dubinski obnoviti i pomoći joj da postane čvršća, nežnija i elastičnija. Ne morate više da sanjate o kosi kao sa reklama, kada uz dubinsku negu, ista može postati i Vaša stvarnost.

KOZMETIČKE USLUGE

Doživite malu dozu hedonizma i prepustite se stručnim rukama naših kozmetičara koji će nokte na prstima Vaših ruku i stopala učiniti besprekornim. Savršeno oblikovani nokti, govore u prilog karakteru svake osobe i podižu sliku o Vama u društvu, što predstavlja naš motiv za daljim usavršavanjem naših metoda rada pri nezi noktiju na rukama i stopalima.

- pedikir (medicinski i estetski)
- manikir (dekorisanje, ukrašavanje, iscrtavanje noktiju)
- depilacija (topla i hladna)
- izlivanje noktiju
- nadogradnja noktiju
- gel lak (trajni lak)
- masaže
- profesionalni šminker
- svilene trepavice

Depilaciju u našem salonu lepote vršimo hladnim voskom, nakon čega istu ostavljamo savršeno mekom i glatkom. Ukoliko niste zadovoljni Vašim trepavicama, a ne volite veštačke, pravo rešenje za Vas je nadogradnja svilenih trepavica. To je vrsta trepavica koje su potpuno identične Vašim prirodnim trepavicama, a dostupne su u više boja i dužina, kako bi izgledale sasvim prirodno. Za Vaš zavodljiv pogled svaka nit se pojedinačno nadograđuje specijalnim lepkom na Vašu prirodnu trepavicu, pri čemu one neće biti oštećene. Tretman nadogradnje svilenih trepavica je bezbolan i traje između sat i dva, u zavisnosti od broja trepavica koje se nadograđuju.

Kontakt informacije:
Adresa: Tikveška 22, 11000 Belgrade
Mobilni: 063/1510-115

 

 

Foto

SALON ARDENS Kozmetički saloni Beograd
SALON ARDENS Kozmetički saloni Beograd
SALON ARDENS Kozmetički saloni Beograd