LA' LOREN

Manikiri, pedikiri Beograd

Adresa: Medakovićeva 84, Voždovac
Beograd Telefon: 064/4927-428, 011/3931-252
E-mail: ninana_21@yahoo.com

4/ 5stars

Studio lepote La' Loren je novootvoreni prostor za negu lica i tela koji Vam nudi visoko kvalitetu uslugu, po pristupačnim cenama. U prijatnom ambijentu našeg salona pružamo Vam široku paletu frizersko-kozmetičkih usluga namenjenih isticanju Vaše lepote.

Želeći da Vašoj kosi i telu priuštimo vrhunski užitak, u našem radu koristimo najkvalitetniju kozmetiku renomiranih svetskih proizvođača koja postiže maksimalne rezultate. Studio lepote La' Loren nudi Vam sledeće usluge:

Frizerske usluge:
- šišanje plamenom - NOVO
- muško i žensko šišanje
- farbanje i feniranje kose
- izvlačenje pramenova
- svečane frizure, punđe, riblja kost

Šišanje plamenom sveće ili Velaterapija jedan je od najnovijih hitova u svetu lepote. Taj način šišanja ne treba sam isprobavati kod kuće, jer svaki pogrešan korak može dovesti do prave katastrofe. Svi nasi frizeri koji koriste taj metod za ulipšavanje dama prošli su potrebnu obuku.Sam proces traje oko dva sata. Ovakvim šišanjem kosa postaje regenerisana i totalno zdrava. Zatvara se kutikula dlake odnosno dlaka postaje zapečaćena. Plamenom sveće se skidaju svi oštećeni vrhovi, a nakon toga se na kosu stavljaju specijalne maske. Ovim šišanjem može se skinuti najkraća i najoštećenija dlaka na frizuri.

U frizerskom delu našeg salona možete se prepustiti iskusnim rukama naših frizera koji će se pobrinuti da Vaša frizura bude moderna i u skladu sa Vašim oblikom lica, kvalitetom i dužinom kose. Takođe, naš salon je otvoren i za sve pripadnike jačeg pola koji žele da njihova frizura bude u skladu sa poslednjim modnim trendovima.

Za važne dane u životu kada želite da izgledate drugačije i primećeno, Studio lepote L' Loren nudi Vam klasične i moderne svečane frizure. Naše svadbene ili maturske frizure, kao i razne vrste pletenica, koje su izuzetno moderne, učiniće da zablistate pravim sjajem i da Vam se svi dive.

PEDIKIR
- zaseban parafinski tretman
- klasican pedikir
- ekspres pedikir

MANIKIR
- manikir u đakuzi kadi uz parafinski tretman
- klasičan manikir
- oblikovanje bojenje noktiju

Nokti na prstima Vaše šake ili stopala sređeni u vidu manikir i pedikir tretmana izgledaće zavodljivo i besprekorno. Zanoktice, nokti koji se lome i pucaju ili su odavno izgubili svoju prirodno lepu boju, postaće Vaša davna prošlost uz manikir i pedikir u Studiju lepote L' Loren na Vozdovcu.

DEPILACIJA- hladna, topla
- ispod pazuha
- polovina noge
- cele noge sa preponama
- ruke
- prepone

Depilacija hladna ili topla po Vašem izboru, učiniće da delovi Vašeg tela budi nežni i glatki na dodir. Efikasna depilacija hladnim ili toplim voskom prepuštena rukama naših stručnih kozmetičara najbolji je način da se lako rešite dlaka sa različitih delova tela.

Masaže:
- relaks masaža
- anticelulit masaža

Budite lepi i negovani i podarite sebi malu dozu hedonizma!

Beauty salon La' Loren, Medaković, Beograd.