Zatvori
NAMASTE STUDIO LEPOTE Masaža Beograd

NAMASTE STUDIO LEPOTE

Masaža Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Sreda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 10:00 - 16:00
Nedelja 11:00 - 17:00

GSP

  • Autobus: 24, 46, 55

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Radi nedeljom Pet Friendly Besplatan WiFi Parking

Naš studio Namaste počeo je sa radom u Beogradu 2015. godine sa ciljem da svojim klijentima pruži negu na neinvazivan i prirodan način i postigne rezultate približne plastičnoj hirurgiji.

Naš cilj je da pratimo svetske metode i idemo u korak sa najboljim kozmetičarima i doktorima sa našim aparatima. Svi tretmani i aparati koje koristimo specijalizovani su za izlečenje kože, a tu su i naši antiaging tretmani sa odmah vidljivim rezultatima.

Tim stručnjaka u studiu Namaste sastoji se od petoro stručnjaka sa tendencijom da broj zaposlenih raste. Naš cilj je nega kože tela i lica uz upotrebu isključivo organske i prirodne kozmetike iz mora.

Usluge:

- INDIBA ACTIV CT 9
- Endosfera
- EMSCULPT
- Antiaging tretmani
- Tretmani lica
- Jet Peel Sweatless tretman protiv znojenja
- Jet Peel lečenje alopecije - vampirski tretman
- Epilacija i trajno uklanjanje kapilara
- Anticelulit tretmani
- Tretmani tela
- Masaže
- Manikir i pedikir
- Trajna šminka

Šta je INDIBA ACTIV CT9?

Efikasnost tretmana Indiba Activ dokazana je hiljadama tretmana koji se svakodnevno obavljaju širom sveta, a sada je Indiba Activ dostupna u Beogradu, samo u Studiju Namaste.

Reč je o radiofrekventnoj terapiji koja se može koristiti samostalno ili uz manuelnu terapiju za postizanje brzih i efikasnih rezultata u rehabilitaciji i oporavku, performansama i lečenju bolova. Indiba Activ radiofrekventna terapija namenjena je za široki spektar terapija u akutnim i hroničnim fazama lečenja. Indiba Activ terapiju u Studiju Namaste možete sprovoditi bilo da se profesionalno bavite sportom ili da ste rekreativci. Takođe se može koristiti za lečenje problema sa karlicom i za fizio estetiku. Važno je da napomenemo da ne postoje kontraindikacije kod pacijenata sa metalnim protezama!

Bez celulita uz Endosfera tretman

Ovog proleća Studio Namaste u svojim uslugama nudi i Endosfera tretman – najpopularniji metod u borbi protiv celulita i akumuliranja masti i toksina u nogama i zadnjici.
Endosfera tretman predstavlja korak napred u području estetike, rezultati su vidljivo odmah nakon prvog tretmana – dolazi do liftinga zadnjice, redukuje se izgled pomorandžine kore, učvršćuju mišići, izbacuju toksini i višak tečnosti, te tako postiže osećaj “lakih nogu”.

Posetite nas i sami proverite naše rezultate i kvalitet rada.


Vrste plaćanja

Kartice