Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
METAL FURNITURE PLUS

METAL FURNITURE PLUS

Metalni proizvodi Beograd

Korisne informacije

Firma Metal Furniture Plus d.o.o. iz Beograda se bavi proizvodnjom i prodajom metalne opreme (metalnim policama i metalnim ormanima) namenjene opremanju: skladišta, magacina, trgovina, muzeja, biblioteka, arhiva. Metalna oprema je italijanske, slovenačke i sopstvene proizvodnje. Izrađena je od kvalitetnog čeličnog lima, plastificirana zaštitnim slojem ili je primenjena standardna površinska zaštita cinkovanjem po postupku SENDZIMIR. Zadovoljava HACCP standard i najnovije standarde EU, čime smo obezbedili prisustvo i na domaćem tržištu i na tržištu EU. Firma poseduje sledeće sertifikate: ISO 9001:2008 [2], ISO 14001:2004 [2], IOSAS 18001 [2].

Sama konstrukcija naše metalne orpeme je jednostavna, lako se montira i daje mogućnost kombinacije sa ostalim metalnim elementima iz naše ponude. Velika prednost firme Metal Furniture Plus u odnosu na ostale firme iste delatnosti je ta što nudimo proizvode najvišeg kvaliteta, uz izuzetno povoljne cene, kratak rok isporuke i prvoklasno servisiranje.

Naš asortiman čine: arhivski ormani, arhivske police, knjižne police, magaciske police (LSL, SUPER 1/2/3 i konzolne police), garderobni ormani, ormani za čistačice, ormani za oružje, paletni regali (SUPERBUILD, SUPERBO 4/5/6), drive-in regali, prolazni regali, protočni regali, trgooprema, sigurnosna oprema (sigurnosni ormani i sefovi), žičane ograde (za metalne police), oprema za muzeje, urbani mobilijar (park klupe, žardinjere, kante za otpatke), skejt parkovi.
Dodatak našoj ponudi su proizvodni rađeni “PO MERI KUPCA”, dizajnirani tako da odgovori na sve specifične potrebe i pojedinačne zahteve u proizvodnji metalne opreme.

U okviru kompanije je i Projektni biro (sa centralnim magacinom) u Beogradu. Projektni biro omogućava stručno, brzo, sigurno, funkcionalno i efikasno opremanje prostora ma kog tipa. Pored toga, Projektni biro nudi kompletnu uslugu konsaltinga iz oblasti arhiviranja, počev od aktivnosti davanja idejnog projekta i rešenja, pa do realizacije istog, a moguća je zahvaljujući timu eksperata iz sledećih oblasti: organizacije i rada arhivskog i skladišnog prostora i poslovanja, mašinstva, arhiviranja, IT-a, kao i poznavaoca zakonske regulative iz oblasti arhiviranja.

mfpdoo@eunet.rs

www.mfplus.org

Foto

METAL FURNITURE PLUS Metalni proizvodi Beograd