J & BB NAMEŠTAJ

Nameštaj Beograd

Adresa: Kraljice Katarine 143, Banovo brdo
Beograd Telefon: 011/2544-864, 064/288-41-43
E-mail: b.balevic@gmail.com

4.5/ 5stars

Preduzeće J & BB postoji od februara 1993. godine. U ovom periodu stekli smo bogato i raznovrsno iskustvo u projektovanju i proizvodnji nameštaja i opremanju enterijera.

U ponudi je nameštaj modernih i klasičnih linija, a to nam omogućavaju : - mediapan farban poliuretanskim bojama, - furnirani mediapan (orah, jasen, trešnja, hrast, venge i dr...) i - oplemenjena iverica - univer.

Koristeći pogodnosti oblikovanja mediapana i furniranjem istog , izgradili smo prepoznatljiv dizajn . To omogućava da se stalno razvijamo u tehnološkom, a pre svega estetskom pogledu. U takvim uslovima spremni smo da se prilagodimo raznovrsnim i visokim zahtevima projektanata i naručioca.

Izrađujemo:
- komadni nameštaj ( komode, vitrine, klub stočići, stolovi ...),
- čitava enterijerska rešenja za različite namene ( kuhinje, spavaće sobe, dečije sobe i radne sobe, biblioteke, garderobe, kupatila, zajednički dnevni prostori, poslovni prostori, kafići, apoteke, prostorije za zabavu i odmor), kao i
- enterijerske elemenate svih oblika ( stubovi, frizovi, pregrade, obloge, maske, spuštene tavanice, unutrašnja vrata ).