Zatvori
MACROVITA PRIRODNA KOZMETIKA Oprema za salone lepote Beograd

MACROVITA PRIRODNA KOZMETIKA

Oprema za salone lepote Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

GSP

  • Autobus: 20, 29
  • Trolejbus: 21

Dodatne Lokacije

MACROVITA PRIRODNA KOZMETIKA


Macrovita je prva grčka kompanija koja je koristila kozmetiku maslinovog i arganovog ulja. Maslinovo ulje koje dolazi iz Grčke, smatra se do danas najboljim na svetu, a kao kozmetički sastojak ističe se neverovatno pozitivan efekat na naše telo, lice i kosu.

Macrovita prirodna kozmetika je pionir u eliminaciji parabena i hemijskih konzervansa. Sastojci koji se koriste u proizvodnji Macrovita proizvoda su takođe bez parabena (PARABEN FREE) i Vegan Friendly.

Prirodna kozmetika Macrovita sadrži bogatstvo od preko 200 prirodnih sastojaka. Biljni sastojci se dobijaju u najpovoljnijoj, sunčanoj klimi Grčke. Među njima nalazimo biljna ulja iz semena drveća u kišnim šumama Amazona u Peruu i Brazilu (Cupuacu), ši buter, kao i sastojke iz drveća koje raste u Maroku (arganovo ulje).

Macrovita ima portfolio proizvoda koji pokriva sledeće grupe proizvoda: Nega lica, Nega tela, Nega kose, Prirodna kozmetika za muškarce, prirodna kozmetika za bebe, prirodna kozmetika za decu, Prirodna kozmetička ulja, prirodna kozmetika za zaštitu od sunca.

Neki najprodavanijih proizvoda su: kreme za licebuteri za teloprirodni dezodoransigelovi za tuširanjelosioni za telošamponi za kosuregeneratori za kosumaske za kosušamponi protiv opadanja kose i drugi.

Svi Macrovita proizvodi se mogu kupiti kako preko on-line prodavnice https://macrovita.rs/ tako i preko partnerske mreže prodavnica.

Sve Macrovita proizvode možete kupiti preko naše internet prodavnice www.macrovita.rs. Ukoliko Vam je potrebna bilo kakva pomoć oko naručivanja Macrovita proizvoda, kontaktirajte nas na telefone 063/1011-955 ili 065/470-2022.