Zatvori
DEČIJI VRTIĆ MALA OAZA Predškolske ustanove i privatni vrtići Beograd translate.Član 5 godina

DEČIJI VRTIĆ MALA OAZA

Predškolske ustanove i privatni vrtići Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 06:30 - 18:00
Utorak 06:30 - 18:00
Sreda 06:30 - 18:00
Četvrtak 06:30 - 18:00
Petak 06:30 - 18:00
Subota Ne radimo
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 17, 703, 705, 73, 84

Dodatne Lokacije

"Mala oaza" PU smeštena je u starom centru Zemuna. Zgrada od 1400m2 u kojoj se nalazimo namenski je izgrađena ne samo da zadovolji sve moguće standarde za rad jedne moderne predškolske ustanove, već i da ponudi našim mališanima dovoljno slobodnog prostora da mogu da rašire krila, igraju se i uče. Pored prostrane unutrašnjosti, tu je i lepo dvorište za istu namenu. Bliže se sa našim prostorom i uslovima rada možete upoznati ovde.

Kroz godine praktičnog rada u ovom domenu, razvili smo metod rada koji je zasnovan na aktivnom radu na svežem vazduhu, fizičkim aktivnostima, igri, šetnji i sličnom. Radimo uz određene Montesori metode, ali takođe smo usvojili i mnoge druge i prilagodili ih radu sa našim klincima. U našoj ustanovi trudimo se da ih pripremimo kako za školu tako i za život uopšteno. Više o programu pročitajte ovde.

Ishrana u "Maloj Oazi"

Za srećnog i zdravog mališana koji je spreman da uči i igra se, veoma je bitna ispravna ishrana. U Maloj Oazi trudimo se da deci priuštimo ukusnu i zdravu hranu u kojoj će uživati, a koja će zadovoljiti sve njihove nutritivne potrebe. Zahvaljujući našem EVA keteringu čiji obroci su planirani od strane profesionalnih kuvara i nutricionista, a odobreni od strane malih sudija, u stanju smo da ponudimo jelovnik sa kojim će mališani sigurno očistiti tanjire i biti siti i zdravi. Više o ishrani u našoj predškolskoj ustanovi možete videti ovde.

Dodatne aktivnosti

Naš redovni program je bogat i pažljivo isplaniran, a pored njega tu su i razne dodatne aktivnosti. Dovoljno su šarenolike da zadovolje interesovanja najrazličitijih mališana i garantuju da će deca zadovoljiti svu svoju radoznalost o stvarima koje ih zanimaju dok su kod nas.
Dođite da trčimo, skačemo, učimo, volimo se, dođite da idemo na salaše, u prirodu, dođite da volimo biljke i životinje i brinemo o njima! Dođite da naučimo da volimo i poštujemo jedni druge, da razgovaramo, da razmišljamo, da rešavamo probleme, da pomažemo. O dodatnim aktivnostima se možete informisati ovde.


Dođite da rastemo zajedno u našoj Maloj oazi!

Dođite!

Foto