Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
AGAPE RENT A CAR

AGAPE RENT A CAR

Rent a car Beograd

GSP

  • Autobus: 25p, 74

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Cena 15.00 EUR

Najpovoljniji rent a car Renault Clio.
Rent a car Kia Rio već od 22€ po danu.

Agape rent a car je agencija za iznajmljivanje vozila koja Vam nudi nova, visoko funkcionalna vozila. Sa željom da svim klijentima pružimo podjednaku pažnju i izađemo u susret Vašim željama, pružamo maksimalan nivo usluge, brzo, efikasno i jednostavno.

Svi korisnici agencije za iznajmljivanje vozila Agape moraju posedovati važeću vozačku dozvolu najmanje četiri godine, kao i ličnu kartu ili pasoš. Minimalni period za najam automobila u agenciji Agape Rent a Car je jedan dan, a vozilo je potrebno vratiti u isto vreme kada je i preuzeto sa tolerancijom od 1h zakašnjenja.

Po isteku ovog prekoračenja dolazi do zaračunavanja novog dana najma vozila. Ako zakupac skrati ugovoreni period najma, rent a car Agape zadržava pravo da naplati penale u visini do najviše dva dana najma. Ukoliko se zakupac ne pojavi i ne otkaže rezervaciju 72h unapred, agencija zadržava pravo da naplati dva dana najma. Produžetak najma mora se blagovremeno prijaviti i može se produžiti samo uz dogovor sa agencijom.

U našem voznom parku nalaze se potpuno nova vozila marke Reno Klio i Kia Rio Sedan, koja poseduju klima uređaj i air begove. Kilometraža je ograničena na 150 km dnevno, a najam vozila se plaća prilikom preuzimanja istog i to kreditnom karticom (Visa, Mastercard), uplatom na račun (pravna lica) ili gotovinom. Prilikom najma vozila potrebno je ostaviti obavezan depozit od 200 eur koji se polaže se putem kreditne kartice ili gotovinom.

Sva naša vozila su kasko osigurana i ovo osiguranje je uključeno u cenu najma vozila i pokriva štetu nastalu krađom vozila ili delova vozila. 

Takođe, tu su i naši apartmani koji su dizajnirani za opuštanje i uživanje naših klijenata.
Kako oni izgledaju možete pogledati  APARTMANI AGAPE.

Foto

AGAPE RENT A CAR Rent a car Beograd
AGAPE RENT A CAR Rent a car Beograd
AGAPE RENT A CAR Rent a car Beograd

Vrste plaćanja

Kartice