CAT CARS RENT A CAR

Rent a car Beograd

Adresa: Trgovačka 16 (TC Mondo), Čukarica
Beograd Telefon: 060/2424-241, 060/2424-243
Sajt: www.catcars.rs

4.5/ 5stars

Novootvorena rent a car agencija Cat Cars nudi Vam najbolju rent-a-car uslugu, uz pouzdana i komforna vozila koja su Vam dostupna u svakom trenutku. U skladu sa Vašim zahtevima i potrebama, naše stručno i profesionalno osoblje obezbediće Vam željeni automobil za sigurnu i udobnu vožnju, kako u gradu, tako i van njega.

Moderan vozni park agencije Cat Cars čine vozila renomiranih svetskih proizvođača:

- Renault Clio
- Renault Clio karavan
- Fiat Grande Punto
- Peugeot 308
- Chevrolet Cruze
- Citroen C4 

Svi korisnici agencije za iznajmljivanje vozila Cat Cars moraju biti stari najmanje 21 godinu i posedovati važeću vozačku dozvolu najmanje dve godine. Najkraći period za iznajmljivanje vozila je jedan dan (24 časa), a vozila možete preuzeti u Žarkovu (TC Mondo), kao i na aerodromu Nikola Tesla. Ukoliko niste u mogućnosti da dođete do nas, postoji mogućnost dostave i preuzimanja vozila po Vašoj želji.

Za najam naših vozila kilometraža je ograničena na 200 kilometara po danu uz mogućnost dogovora za neograničenu kilometražu, a cene rentiranja automobila zavise od kategorije i tipa vozila, kao i broja dana na koje iznajmljujete vozilo. Prilikom iznajmljivanja automobila obavezno je ostaviti depozit koji se određuje na osnovu dužine najma i u zavisnosti od grupe vozila.

Sa željom da se korisnici naših usluga osećaju sigurno i prijatno, sva naša vozila su kasko osigurana i poseduju svu prateću opremu. Radi Vaše sigurnosti naša vozila redovno prolaze redovne sigurnosne provere i čiste se pre svakog najma. Takođe, nudimo Vam i mogućnost iznajmljivanja vozila van radnog vremena koje se dodatno naplaćuje 10 eura, a u koliko se radi o najmu na duži period dostava se ne naplaćuje! 

Cat Cars rent a car dostavlja vozila na razne lokacije u gradu:
- Trg Nikole Pašića
- TC Mondo, Žarkovo
- Aerodrom Nikola Tesla
- Vaša željena lokacija

Stignite brzo do željene lokacije, ne dozvolite da Vas čekaju!

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 09-17h

Kontakt servis: svaki dan od 00-24h.