CAFFE-RESTORAN MILOŠEVA KUŽINA

Restorani Beograd

Adresa: Kneza Miloša 43, Savski venac
Beograd Telefon: 011/2641-066, 063/418-659

4/ 5stars

Restoran "Miloševa Kužina" nalazi se u ulici Kneza Miloša broj 43, na teritoriji opštine Savski venac u Beogradu. Novootvoreno zdanje našeg restorana predstavlja savršen spoj tradicije pripremanja ukusnih jela i načina uživanja u istima u moderno uređenom ambijentu.

Ugostiteljski objekat "Miloševa Kužina" sastoji se iz dva nivoa, u čijem donjem delu se nalazi kafić, dok je na gornjem spratu restoran. Naš klimatizovani restoran poseduje dve sale, kapaciteta od po 20 mesta za sedenje, što ga čini savršenim za organizaciju manjih proslava u krugu Vaših najbližih prijatelja.

Idealno mesto za dnevne varijante i druženje uz kafu sa prijateljim, prelistavanje dnevne štampe i uživanje u bogatoj ponudi najraznovrsnijih osvežavajućih pića. Posedujemo i prostranu baštu u kojoj možete da boravite tokom vrelih letnjih meseci, zaklonjeni krošnjama drveća od sunčevih zraka.

Vrhunski majstori naše kuhinje pripremaju za Vas neodoljive specijalitete sa naših i inostranih prostora. Oplemenićemo Vaša čula izvrsnim mediteranskim, crnogorskim i nacionalnim jelima, spremljenim po tradicionalnim recepturama. Mnoštvo probranih sastojaka i začina daju našim jelima prepoznatljiv ukus i miris.
Pored bogate ponude jela na našem meniju, poput Miloševe čorbe, Miloševe salate i drugih, nudimo Vam takođe i najkvalitetnije domaće rakije i vina koja će zagolicati Vašu maštu. Naše ljubazno osoblje će Vam srdačno preporučiti adekvatno piće uz jelo koje ste odabrali, koje će upotpuniti njegov ukus.

Vrhunska usluga, izvrsna hrana i piće, kao i veoma pristupačne cene, razlog su više da svratite do nas. Dozvolite sebi malu dozu hedonizma i zaputite se put našeg restorana.
Biće nam veliko zadovoljstvo da budete naši gosti.

Dobro nam došli.
Restoran "Miloševa Kužina" Beograd