Zatvori
BODY & SKIN CONCEPT Saloni lepote Beograd

BODY & SKIN CONCEPT

Saloni lepote Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak Na zakazivanje!
Utorak Na zakazivanje!
Sreda Na zakazivanje!
Četvrtak Na zakazivanje!
Petak Na zakazivanje!
Subota Na zakazivanje!
Nedelja Na zakazivanje!

GSP

  • Autobus: 23, 24, 26, 27, 31, 37, 44, 58, 74, E2, E9, Eko1
  • Tramvaj: 7, 12
  • Trolejbus: 40, 41

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Pet Friendly Besplatan WiFi Parking

Centar “Body & Skin Concept” nudi svojim klijentima najbolje moguće usluge vezane za negu lica i tela i ishranu, prilagođene njihovim individualnim potrebama. Naš cilj je da vam pružimo svu moguću pomoć na jednom mestu, stoga u ponudi imamo paletu pojedinačnih procedura ili pak možemo osmisliti čitav koncept samo za vas. U radu koristimo specijalizovane i visoko kvalitetne proizvode kao i najsavremeniju tehnologiju i kozmetiku. Svi tretmani prilagođeni su VAMA.

TRETMANI KOŽE

Kao i srce, mozak ili stomak, i koža se smatra zasebnim organom - zapravo najvećim u našem telu. Stoga je i njoj potrebna stalna nega i pažnja, jer naša koža štiti čitav naš organizam od spoljnih uticaja.

Naše usluge pomažu nam da se izborimo sa čestim problemima kože poput bora, hiperpigmentacije, opuštene kože i brojnih drugih neželjenih stanja. Kao i u zdravlju bilo kog dela vašeg organizma - najključnija je prevencija.

Imajte na umu da su problemi na koži retko kada izolovana stanja i da često umeju da budu simptomi drugih problema u vašem organizmu.

Briga o vašoj koži je podjednako važna kako sa etetskog tako i sa zdravstvenog aspekta. Problemi kao što su akne, dehidrirana koža, ekcemi, fleke itd. mogu biti signal da se unutar vašeg organizma nešto dešava. Negujući svoju kožu, kako iznutra tako i spolja dobićete najbolje rezultate.

TRETMANI TELA

Svakako treba voditi računa o ishrani i vežbanju, ali postoje određene vrste tvrdoglavih masnih naslaga koje neće nestati bez intervencije. Celulit i lokalizovane masti su najčešći primeri i obično se javljaju na bokovima, stomaku, gluteusu ili butinama.

Ipak, u našem centru možete se rešiti i tih problema uz upotrebu savremene tehnologije i kozmetičkih preparata.

NUTRICIONIZAM I ISHRANA

Dobra ishrana je pola zdravlja i zbog toga u našem centru poklanjamo veliku pažnju kreiranju individualizovanih programa ishrane za svakog našeg pacijenta. Svi mi imamo različite potrebe, tako da se plan kroji posebno za vas, posle pregleda i zavisno od vaših potreba i mogućnosti.

Zdrava i izbalansirana ishrana je najbrži način da poboljšate opšte zdravlje, a i fizički izgled. Međutim, ishrana je samo jedan od nekoliko ključnih faktora na koje morate obratiti pažnju ako želite da izgubite na težini na najzdraviji način.
U našem Body & Skin koncept centru skrojićemo čitav program u skladu sa vašim potrebama i dugoročnim ciljevima, i pratićemo njegovo sprovođenje u svakom stadijumu.

Ishranom do vitke linije

Kvantna Analiza QRMA

QRMA (Quantum Magnetic Resonance Analyzer) je aparat poslednje generacije kojim se utvrđuje celokupno zdravstveno stanje vašeg organizma, tj. svih glavnih telesnih sistema, tako što prosto drži senzorski uređaj u ruci na jedan minut. Analizom signala koje aparat prikuplja iz vašeg tela utvrđujemo neželjene promene u stanju svakog telesnog sistema radi sprovođenja daljeg ispitivanja.


Vrste plaćanja

Kartice