GAGI

Saloni lepote Beograd

Adresa: Hadži Milentijeva 7, Vračar
Beograd Telefon: 011/2446-733, 060/618-44-77
E-mail: dragoslav1985@gmail.com
Sajt: www.frizerskisalon.org

4.5/ 5stars

Radno vreme:
Utorak-petak od 10-21h
Subota-nedelja 10-17h
Ponedeljkom ne radimo

Frizerski salon GAGI predstavlja stilove šišanja Milano, Pariz, London, Njujork.....

U našem salonu mozete dobiti ekskluzive tretmane kose sa ekskkluzivnim svetskim brendovima Barehs, Bed Hed. U salonu Gagi možete da uradite najnovije revijalne kao i modne i svečane frizure po naj novijima svetskim trendovima.

Salon Gagi u svojoj ponudi ima najnovije boje BEZ AMONIJAKA, boje su visokog kvaliteta, prekrivaju sedu kosu 100 posto , nema iritacije više temena kao ni suve kose posle farbanja.

U našem salonu će Vas uvek uslužiti prijatno osoblje. Takođe možete da dobijete od osoblja besplatne savete o stilu Vaše frizure kao i o kolorici ( bojama).

Ekskluzivna kozmetika za kosu koja se koristi u našem salonu je na bazi prirodnih suplimenata, jedinjenja kao sto su: ulje semena lana, aloja vera, marokansko ulje, vitamin C, lipidi iz aloje hidrolizovani proteini iz žitarica, ulje sladkog badema ,ulje semena kajsije......

Svi kozmetički proizvodi za kosu ne remete PH vrednost kože i kose.

U salonu se primenjuju tretmani DETOKSIKACIJE KOSE i LEČENJA SKALPA KOŽE GLAVE kao i dubinski i spatretmani koji vraćaju vašoj kosi život. Kosa posle ovih dubinskih tretmana je oporavljena, svilenkasta, hidrirana, u kosu se unose u toku tretmana i keratin, lipidi kao i minerali i proteini.