Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
KOZMETIČKI SALON ZLATA

KOZMETIČKI SALON ZLATA

Saloni lepote Beograd

Korisne informacije


Od maja do kraja letnje sezone iskoristite akciju klasičnog  čišćenja lica za samo 2.500,00 dinara!!!!

Kozmetički salon Zlata osnovan je 1987. godine i do nedavno se nalazio u ulici Omladinskih brigada. 2008. godine preseljen je u ulicu Jurija Gagarina 49, blok 70, u veći prostor. Zahvaljujemo se svim našim klijentima na poverenju i strpljenju, a posebno našim nekadašnjim devojčicama, sada majkama, čija deca i danas, ukazujući nam poverenje, predstavljaju naš najveći uspeh.

-Tretmani lica-

Svako lice i svaka koža zahtevaju određenu negu. Najvažnije je prepoznati šta je koži potrebno i primeniti upravo onaj tretman koji će omogućiti postizanje najboljeg efekta u zavisnosti od tipa kože kao i od starosnog doba.

Nekada su to samo klasični higijensko kozmetički tretmani koji su potrebni još od puberteta... jer zapravo većina promena na koži i nastaje u pubertetu, pa do savremenih tretmana za zatezanje kože, njeno podmlađivanje i redukovanje bora.U zavisnosti od tipa kože kao I od starosnog doba, za Vas ćemo izabrati pravi tretman.

- Klasični higijenski tretmani lica

- Biološki tretmani lica autentičnim serumima

- Medicinski tretmani lica Dr. Murad

- Tretmani voćnim kiselinama - Murad, Neostrata, Biodroga kozmetika

- Tretmani za zrele kože u doba menopause na bazi fitoestrogena

- C vitaminski tretmani za kože oštećene suncem

- Tretmani za lečenje crvenila kože

- Gernetic je medicinska prirodna holistička kozmetika
   Potpuna jedinstvena po načinu delovanja na uzrok problema linijom svojih preparata koji odgovaraju biološkom sastavu celije.

- Mezoterapija bez igle (dehidrirana koža,bore)

- Dijamantska Mikrodermoabrazija
   Uklanjanje mrtvih celija sa kože dijamantskom glavom I istovremeno usisavanje nečistoće vakumom.Rezultat- čista I blistava koža spremna da apsorbuje hranjive materije, pa se iz tog razloga često kombinuje sa mezoterapijom.

-Tretmani tela-

Svi mi smo različiti... i naša tela se razlikuju kao i njegove potrebe.Najvažnije je prepoznati šta je, i gde je problem, koji tretman će postići maksimalan željeni efekat... i odrediti dovoljan broj tretmana. Bez obzira da li želimo da učvrstimo kožu, smanjimo obim bokova, uklonimo celulit... ili uklonimo neku degenerativnu promenu na koži tela... važno je da budemo svesni da je svako telo drugačije, da drugačije reaguje na tretmane... i da postiže rezultate u različitim vremenskim intervalima. 

Tu smo da Vam pomognemo i pronadjemo pravi tretman. 

U ponudi imamo:

- Masaža
- Vakum terapija
- Pakovanje
- Detox
- Medicinski Pedikir
- Manikir (Jessica system nege prirodnih, slabih I oštećenih noktiju pruža mogućnost da se tretira svaki problem individualno prilagodjenim tretmanima)
- Ojačavanje prirodnog nokta
- Izlivanje noktiju
- Gel lak
- strip lak
- parafinsko pakovanje 

-Profesionalna šminka-

Šminka nije moda, ona nije maska, šminka je umetnost prepoznavanja i isticanja prednosti i crta svakog lica. Profesionalna šminka će Vam pomoći da se osećate sigurno i podići će nivo Vašeg samopouzdanja. Adekvatno izabrana šminka prema tipu kože, boji, način nanošenja. To je sve ono što na kraju daje savršen izgled... a to je posao profesionalnog šminkera.

-Svilene trepavice
-Farbanje obrva I trepavica

Depilacija

-Posebnom vrstom šećerne paste

Konsutacije dermatologa

-Dermaskopski pregled(provera mladeža)
-Mezoterapija
-Mezo-niti

FACEBOOK

Foto

KOZMETIČKI SALON ZLATA Saloni lepote Beograd
KOZMETIČKI SALON ZLATA Saloni lepote Beograd
KOZMETIČKI SALON ZLATA Saloni lepote Beograd