CENTAR EQUILIBRIO

Škole stranih jezika Beograd

Adresa: Bulevar despota Stefana 22, Stari grad
Beograd Telefon: 011/3374-075, 069/3374-075
E-mail: sekretarijat@stranijezici.com
Sajt: www.stranijezici.com

4/ 5stars

Centar EQUILIBRIO već punih 16 godina jedna je od najpoznatijih i najuglednijih institucija za učenje stranih jezika na teritoriji grada Beograda.

Visokokvalitetni kursevi, najmodernije metode nastave, odlični tehnički uslovi i opremljenost, nastavna sredstva renomiranih svetskih izdavača, kao i neprekidno usklađivanje programa školovanja sa razvojem tržišta, pravi su razlog da se odlučite baš za Centar EQUILIBRIO.

U svojoj  bogatoj ponudi Centar EQUILIBRIO ima opšte i specijalizovane kurseve iz čak 10 stranih jezika, pripremne kurseve za polaganje međunarodno priznatih ispita, kurseve za preduzeća, dečije i omladinske kurseve, letnje jezičke kampove itd.

U cilju dostupnosti Centra EQUILIBRIO svim ciljnim grupama na teritoriji grada Beograda, a zahvaljujući velikom interesovanju polaznika, Centar EQUILIBRIO posluje na čak jedanaest lokacija: Trg Republike, Stari grad, Vračar (2), Vukov spomenik, Novi Beograd (3), Banovo brdo, Voždovac i Dorćol.

* U ponudi Centra EQUILIBRIO su:

Kursevi za decu - http://www.kursevizadecu.com

Letnji kampovi za osnovce - http://www.jezickikamp.com

Kursevi za srednjoškolce - http://www.kursevizasrednjoskolce.com

Kursevi za odrasle - Premium kursevi (engleski, nemački, španski, italijanski, ruski, francuski, norveški, švedski, arapski jezik) - https://www.stranijezici.com/kursevi-jezika/

Pripremni kursevi za TOEFL, IELTS, FCE, CAE i CPE ispite - http://www.pripremnikursevi.com/

Individualni kursevi stranih jezika - http://www.individualnikursevi.rs/

Kursevi za firme i preduzeća - http://www.kursevizapreduzeca.com/