Zatvori
 • 011info Belgrade guide English version
 • 011info Beogradski vodič
CENTAR STRANIH JEZIKA HELLAS

CENTAR STRANIH JEZIKA HELLAS

Škole stranih jezika Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 08:00 - 22:00
Utorak 08:00 - 22:00
Sreda 08:00 - 22:00
Četvrtak 08:00 - 22:00
Petak 08:00 - 22:00
Subota 08:00 - 22:00
Nedelja 08:00 - 22:00

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

}

** SVAKO KO UPIŠE KURS U SEPTEMBRU MESECU, OSTVARUJE POPUST ! **

U današnje vreme znanje stranih jezika je neophodno I predstavlja sastavni  deo svakog segmenta našeg života. Ucenje predstavlja proces,koji je vredan ulozenog truda,vremena I novca.Skola stranih jezika Hellas Vam nudi bogat I raznovrsan program za ucenje stranih jezika,kroz koji cete uz nas strucni tim profesora,postici zeljene rezultate. Naš tim čine mladi profesori, puni energije i želje da svoje znanje prenesu onima kojima je to potrebno, kako za poslovnu  tako i za  svakodnevnu komunikaciju. Naš koncept rada se zasniva na tome da učenje jezika  bude  novo i interesantno iskustvo, koje osim što će doneti neophodno znanje stranog jezika, predstavlja i izvesnu relaksaciju od svakodnevnih obaveza i briga.

Budite i Vi,jedan od nasih polaznika  i dozivite nezaboravno iskustvo ucenja stranog jezika u prijatnoj atmosferi.

U centru stranih jezika Hellas, možete naučiti:

 • * engleski
 • * francuski
 • * španski
 • * italijanski
 • * nemački
 • * grčki
 • * ruski
 • * srpski…

NOVO!!!
KURSEVI GRČKOG ZA DECU PREDŠKOLSKOG I ŠKOLSKOG UZRASTA

KURSEVI:

Polaznici mogu odabrati razlicite kurseve stranih jezika od opstih do poslovnih.Cilj svakog od navedenih kurseva je komunikativni pristup,prosirenje vokabulara,kao i razvoj jezickih vestina:slusanje,govor,citanje i pisanje.

 • * Nastavni program podeljen je na 6 nivoa,od pocetnog do visokog.Svaki nas polaznik stice pravo na besplatno testiranje,radi utvrdjivanja nivoa znanja,ukoliko se ne radi o pocetnom nivou.
 • * Svaki  polaznik,moze se opredeliti za grupnu(rad u malim grupama od 3 do 6 polaznika),radi lakseg usvajanja gradiva,poluindividualnu(2 polaznika) ili individualnu nastavu.Rad u malim grupama obezbeđuje maksimalnu posvećenost profesora  svakom polazniku i aktivno učestvovanje svih prisutnih na času..
 • * Nakon svakog odslusanog nivoa,polaznici polazu test i time sticu pravo na dobijanje sertifikata.

STANDARDNI KURS

Standardni kurs  bi trebalo da pohadjaju svi oni koji na temeljan I postepen nacin zele da dodju do zeljenih rezultata.Dinamika nastave je 2 puta nedeljno po 90 minuta.Trajanje kursa je 2 semestra odnosno 64 skolska casa.

INTEZIVNI KURS

Ukoliko ste uslovljeni odredjenim vremenskim periodom,za koji bi trebalo da steknete  znanje nekog od stranih jezika,intezivni kurs je pravi odabir za vas.Trajanje kursa zavisi od dinamike nastave,koja je prepustena zahtevima nasih polaznika.

INDIVIDUALNA NASTAVA

Individualna nastava je namenjena svima onima koji ne zele da prate predavanja u grupi.Dinamika nastave I trajanje kursa prilagodjava se  zahtevima I potrebama nasih polaznika

Kursevi za decu i osnovce

Škola stranih jezika Hellas nije zaboravila ni najmlađu populaciju, a to su deca uzrasta od 3 do 6 godina. Kroz pesmice, priče, bajke i omiljene likove, najmlađe uvodimo u svet jezika. Kursevi prate školsku godinu u trajanju od 9 meseci. Nastava se održava 2 puta nedeljno u trajanju od 45 minuta. Mališani mogu pohađati grupnu ili individualnu nastavu.

Kursevi za osnovce koncipirani su na aktivnoj primeni jezika u raznim situacijama u životu, traju 9 meseci,nastava se odrzava 2 puta nedeljno po 60 minuta i prate školsku godinu sa pauzama tokom  letnjeg i zimskog raspusta.

KURSEVI ZA SREDNJOSKOLCE

Namenjeni su svim tinejdzerima I prilagodjeni su  njihovim potrebama i interesovanjima. Koncipirani su na aktivnoj primeni jezika u raznim situacijama u životu, traju 9 meseci i prate školsku godinu sa pauzama tokom  letnjeg i zimskog raspusta.

Konverzacijski kursevi

Škola stranih jezika Hellas organizuje kratke konverzacijske kurseve stranih jezika u trajanju od mesec dana. Da biste pohađali ovaj kurs potrebno je da imate odgovarajuće predznanje – da je nivo vaše jezičke sposobnosti na nivou B2 i iznad. Testiranje vašeg nivoa znanja je besplatno i odvija se u prostorijama naše škole.

Kursevi za preduzeća

Posebna ponuda škole stranih jezika Hellas su kursevi stranih jezika za preduzeća, prilagođeni potrebama i profesionalnim ciljevima polaznika. Kurseve organizujemo u našim ili vašim prostorijama uz mogućnost izbora termina održavanja nastave. Svim kompanijama u Beogradu sa zadovoljstvom bismo pokazali naše iskustvo i kvalitet.

Upis je u toku!

Ostvarite popuste I do 30%

Budite I Vi jedan od nasih polaznika,jer je sa nama ucenje brzo,ali pre svega efikasno!

Foto

CENTAR STRANIH JEZIKA HELLAS Škole stranih jezika Beograd

Video

Vrste plaćanja

Putem administrativne zabrane / rate