Zatvori
HELEN DORON EARLY ENGLISH MF - BEE BEEP D.O.O. Škole stranih jezika Beograd translate.Član 5 godina

HELEN DORON EARLY ENGLISH MF - BEE BEEP D.O.O.

Škole stranih jezika Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Sreda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 13:00
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 23, 37, 49, 51, 52, 53, 58, 85, 87, 88
  • Tramvaj: 12, 13

Dodatne Lokacije

Helen Doron je franšizni lanac škola engleskog jezika koji već 35 godina postoji u svetu, a 21 godinu u Srbiji.
 
Zastupljen je u preko 35 zemalja sveta, a u Srbiji postoji 15 škola koje se osim u Beogradu (na 13 lokacija), nalaze i u Novom Sadu.
 
Helen Doron English nudi kurseve govornog engleskog jezika za decu uzrasta od 3 meseca do 19 godina. Metod učenja je brz, zabavan i muzikalan. Deca vole časove, a engleski jezik uče sa lakoćom i sigurnošću.

S obzirom na trenutnu zdravstvenu situaciju u zemlji, moramo da naglasimo da je čitav Helen Doron sistem u potpunosti pripremljen za rad kako u učionicama, uz primenjene mere bezbednosti, tako i ONLINE kada okolnosti zahtevaju, gde se putem odabrane platforme deci drže časovi u njihovim redovnim terminima, preko kompjutera, tableta ili telefona, takođe koristeći Helen Doron metodologiju rada.
 
Kursevi uključuju govorni engleski za decu predškolskog, dok deca školskog uzrasta uče fonetiku i gramatiku. Kada za to stasaju, Helen Doron polaznici se pripremaju za polaganje odgovarajućih Cambridge ispita i stiču međunarodno priznate diplome.

Časovi su zabavni i opušteni, orijentisani na rezultate, podržani pedagoškom i lingvističkom ekspertizom i prilagođeni uzrastu i nivou znanja.

Helen Doron programi se dele na dve kategorije:

1) Helen Doron Early English je metod učenja engleskog jezika kao maternjeg. Zasniva se na simuliranju engleskog govornog okruženja u kome deca na prirodan način usvajaju drugi jezik kroz aktivno učešće na času, igru, pesmu i druženje sa svojim vršnjacima. Helen Doron sistem učenja ohrabruje angažovanje i uživanje dece u igri kako bi podstakli nove puteve i načine učenja. Naša deca počinju da govore i razumeju engleski jezik sa lakoćom i uz živost koju nikada nećete videti u uobičajenim učionicama.
Stimulacija dečje prirodne sposobnosti da uče kroz igru pospešuje kreativnost deteta, maštu i želju za učenjem. Sa Helen Doron Early English programima deca će uvideti da je učenje lako, što je lekcija za ceo život. Podjednako je važno i da će naučiti da vole jezik koji govore. Za decu do četiri godine prisustvo jednog roditelja na časovima je obavezno. Prema Helen Doron Early English programima mogu učiti deca uzrasta od 3 meseca do 12 godina.

Helen Doron Early English materijali obuhvataju deset nivoa (svaki se sastoji od knjiga spakovanih u atraktivan ranac i pristupa Helen Doron Stream aplikaciji gde se nalazi obavezan audio i video materijal). Do školskog uzrasta savladava se isključivo govorni jezik, a školski uzrast dece paralelno uči čitanje, pisanje (uz dodatne radne sveske za mlađe školarce) i gramatiku jezika za decu koja su već progovorila.

 2) Helen Doron Teen English je program uskladjen sa evropskim standardima za učenje jezika (CEF).
Nivoi koje nudimo su A2, B1, B1+ i B2, a uzrast koji pokrivaju je od 11 do 18 godina.Helen Doron Teen English programi obuhvataju četiri seta materijala (svaki se sastoji od knjiga, spakovanih u atraktivan ranac i pristupa Helen Doron Stream aplikaciji gde se nalazi obavezan audio materijal), i koji tokom obrade direktno pripremaju polaznika za polaganje odgovarajućeg Cambridge ispita. 

Školska godina počinje 01. septembra i traje do kraja juna, a predupis vršimo već od maja za narednu školsku godinu. . PRIJAVITE SE ZA BESPLATAN DEMO ČAS ILI BESPLATNO TESTIRANJERanim upisom obezbedite željeni termin i plaćanje u više rata!
 
Helen Doron Srbija poziva sve zainteresovane da se jave, dođu, vide materijale i prisustvuju času.
Ako želite da saznate više o samom metodu ili načinu uključivanja u Helen Doron sistem, molimo kontaktirajte: Helen Doron Early English Master Franchisor Bee-Beep d.o.o, besplatan poziv 0800/333-000, email: info@helendoron.rs ili preko sajta : www.helendoron.rs


Vrste plaćanja

Putem administrativne zabrane / rate