Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
KONTEXT - ŠKOLA STRANIH JEZIKA

KONTEXT - ŠKOLA STRANIH JEZIKA

Škole stranih jezika Beograd

Korisne informacije

prijava@kontext.edu.rs
Profil škole: Centar za strane jezike Kontext počeo je sa radom septembra 1991. godine sa željom da kreira okruženje koje će omogućiti da bavljenje jezikom, bilo da se radi o učenju, podučavanju, prevođenju ili umetničkom izražavanju, postane deo svakodnevne kulture i zadovolji komunikativne i delatne potrebe svojih polaznika i saradnika.
Centar Kontext nastoji da aktivira polaznike u jezičkom i kulturološkom smislu, usmeravajući ih, u duhu plurilingvizma, na značaj i prednosti poznavanja više stranih jezika, a posebno poznavanja tzv. "malih" jezika. Zbog toga se u Kontextu svakog semestra može čuti više od 20 stranih jezika. Naše kurseve je pohađalo oko 13.000 polaznika svih uzrasta, a naša metodologija učenja stranih jezika bazirna je na preporukama Zajedničkog evropskog okvira za učenje i podučavanje stranih jezika Saveta Evrope. Koristeći YouLearn platformu, kao online podršku učenju jezika, naši polaznici na bilo kom mestu mogu da unapređuju svoje znanje i razvijaju komunikativne sposobnosti.
Međunarodni jezički ispiti: Veoma uspešno se bavimo podučavanjem stranih jezika i pripremom za polaganje međunarodnih jezičkih ispita: IELTS, FCE, CAE, CPE, TOEFL, LCCI i GÖETHE. Zbog izuzetnih rezultata u pripremanju kandidata za međunarodne ispite, čija je prolaznost 98,2%, škola stranih jezika Kontext je dvostruki dobitnik prestižne nagrade Big Breaktrough 2007. i 2009. koju dodeljuju British Council i Univerzitet u Kembridžu. Kontext poseduje akreditacije Londonske privredne komore (LCCI) i Evropskog jezičkog konzorcijuma (ECL). Kursevi stranih jezika: Centar za strane jezike Kontext tokom čitave godine organizuje kurseve od početnog (Beginner) do naprednog (Upper-Advanced) nivoa, u skladu sa Evropskim jezičkim okvirom standardima EAQUALS-a (Evropske asocijacije za kvalitet jezičkih usluga).

Poslovni kursevi engleskog, nemačkog i ruskog jezika Pripreme za međunarodne jezičke ispite Specijalistički kursevi iz oblasti ekonomije i menadžmenta, prava, turizma i hotelijerstva, međunarodnih odnosa, žurnalistike, medicine i stomatologije Dodatne informacije u vezi sa školom Kontext i aktuelnim kursevima možete dobiti putem telefona 011 2688 752, 066 65 65 700 i 062 216 600, lično u prostorijama škole: u Balkanskoj 4/III, Kondinoj 14 i Vuka Karadžića 6/IV ili putem sajta www.kontext.edu.rs. Našu lokaciju možete pronaći pomoću Google mape Škole stranih jezika Kontext u Beogradu. Postanimo prijatelji: Facebook profil - www.facebook.com/kontext Facebook stranica - www.facebook.com/skolajezika Twitter - www.twitter.com/skolajezika YouTube - www.youtube.com/skolastranihjezika

Foto

KONTEXT - ŠKOLA STRANIH JEZIKA Škole stranih jezika Beograd
KONTEXT - ŠKOLA STRANIH JEZIKA Škole stranih jezika Beograd