Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
KONTEXT - ŠKOLA STRANIH JEZIKA

KONTEXT - ŠKOLA STRANIH JEZIKA

Škole stranih jezika Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 22:00
Utorak 09:00 - 22:00
Sreda 09:00 - 22:00
Četvrtak 09:00 - 22:00
Petak 09:00 - 22:00
Subota ne radimo
Nedelja ne radimo

GSP

  • Autobus: 22A, 31, E9
  • Trolejbus: 29

Dodatne Lokacije

Korisne informacije


Profil škole: Centar za strane jezike Kontext počeo je sa radom septembra 1991. godine sa željom da kreira okruženje koje će omogućiti da bavljenje jezikom, bilo da se radi o učenju, podučavanju, prevođenju ili umetničkom izražavanju, postane deo svakodnevne kulture i zadovolji komunikativne i delatne potrebe svojih polaznika i saradnika.

Centar Kontext nastoji da aktivira polaznike u jezičkom i kulturološkom smislu, usmeravajući ih, u duhu plurilingvizma, na značaj i prednosti poznavanja više stranih jezika, a posebno poznavanja tzv. "malih" jezika. Zbog toga se u Kontextu svakog semestra može čuti više od 20 stranih jezika.

Naše kurseve je pohađalo oko 13.000 polaznika svih uzrasta, a naša metodologija učenja stranih jezika bazirna je na preporukama Zajedničkog evropskog okvira za učenje i podučavanje stranih jezika Saveta Evrope. Koristeći YouLearn platformu, kao online podršku učenju jezika, naši polaznici na bilo kom mestu mogu da unapređuju svoje znanje i razvijaju komunikativne sposobnosti.

Međunarodni jezički ispiti: Veoma uspešno se bavimo podučavanjem stranih jezika i pripremom za polaganje međunarodnih jezičkih ispita: IELTS, FCE, CAE, CPE, TOEFL, LCCI i GÖETHE. Zbog izuzetnih rezultata u pripremanju kandidata za međunarodne ispite, čija je prolaznost 98,2%, škola stranih jezika Kontext je dvostruki dobitnik prestižne nagrade Big Breaktrough 2007. i 2009. koju dodeljuju British Council i Univerzitet u Kembridžu.

Kontext poseduje akreditacije Londonske privredne komore (LCCI) i Evropskog jezičkog konzorcijuma (ECL).

Kursevi stranih jezika: Centar za strane jezike Kontext tokom čitave godine organizuje kurseve od početnog (Beginner) do naprednog (Upper-Advanced) nivoa, u skladu sa Evropskim jezičkim okvirom standardima EAQUALS-a (Evropske asocijacije za kvalitet jezičkih usluga).

Poslovni kursevi engleskog, nemačkog i ruskog jezika Pripreme za međunarodne jezičke ispite Specijalistički kursevi iz oblasti ekonomije i menadžmenta, prava, turizma i hotelijerstva, međunarodnih odnosa, žurnalistike, medicine i stomatologije.

Foto

KONTEXT - ŠKOLA STRANIH JEZIKA Škole stranih jezika Beograd
KONTEXT - ŠKOLA STRANIH JEZIKA Škole stranih jezika Beograd
KONTEXT - ŠKOLA STRANIH JEZIKA Škole stranih jezika Beograd