Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
Vremenska prognoza Beograd 22℃
Promenljivo oblačno sa kišom
Prognoza za narednih 5 dana
Vremenska prognoza Beograd 22℃
Promenljivo oblačno sa kišom
Prognoza za narednih 5 dana
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
QUEEN VICTORIA EDUCATION

QUEEN VICTORIA EDUCATION

Škole stranih jezika Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 08:00 - 20:00
Utorak 08:00 - 20:00
Sreda 08:00 - 20:00
Četvrtak 08:00 - 20:00
Petak 08:00 - 20:00
Subota 09:00 - 14:00
Nedelja ne radimo

GSP

  • Autobus: 16, 27e, 35, 43, 58, 95, E6

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Queen Victoria Education, jedinstveni pripremni i ispitni jezički centar u Beogradu!

Razvili smo savršen program za učenje stranog jezika, TALK WITH EASE, koji već dvanaest godina daje sjajne rezultate.

Zahvaljujući ovom programu, svi polaznici, bilo da uče, usavršavaju strani jezik ili se pripremaju za polaganje međunarodnih ispita, vrlo brzo vide rezultate svog rada i željeni napredak.

Savremen način rada, baziran na komunikacijskom pristupu gramatici, bez oslanjanja na maternji jezik, nam omogućava da kreiramo visokokvalitetne programe jezičke obuke.

Cilj naših kurseva, radionica i treninga je da polaznici na kreativan način razviju sve svoje jezičke veštine, da im približimo strani jezik i kulturu i u tu svrhu koristimo različite didaktičke materijale: interaktivnu tablu, igrice, audio i video materijale, podkaste, filmove, časopise i dnevne novine, angažujemo gostujuće predavače koji su izvorni govornici, organizujemo izlete i posete kulturnim dešavanjima koje organizuju strani kulturni centri i sl.

Posebno smo ponosni na naše programe priprema za polaganje velikog broja međunarodnih ispita za potrebe studranja i/ili rada u inostranstvu. Kvalitet ove specijalizovane nastave, prepoznali su domaće i strane agencije, poput Athletes USA i Via Academica, čiji su nam klijenti ukazali poverenje i uz naše stručno vođstvo uspešno položili ispite i upisali se na osnovne/master/doktorske studije u inostranstvu.

Organizujemo individualnu, polu-individualnu i grupnu nastavu za sledeće ispite: IELTS, TOEFL, SAT, ACT, FCE, CAE, CPE, BEC, GMAT, GRE, OET.

Nudimo specijalizovanu jezičku obuku namenjenu profesionalcima različitih struka (ESP - English for Specific Purposes).

Za potrebe pojedinaca i kompanija, razvili smo nekoliko programa za usavršavanje veština poslovne komunikacije na engleskom jeziku, opšte poslovne kurseve engleskog jezika, kao i Business English # HELLOSUCCESS radionice.

Kvalitet ne poznaje granice, pa smo naše programe učinili dostupnim i polaznicima koji ne žive u Beogradu, i koji mogu da se opredele da u udobnosti svoga doma/kancelarije, u terminu koji njima odgovara, imaju ONLINE opštu ili specijalizovanu jezičku obuku.

Razvili smo i program srpskog jezika za strance koji, pored opštih kurseva jezika, obuhvata i posebne jezičke radionice, koje omogućavaju polaznicima ne samo da nauče jezik, već i da se upoznaju sa lokalnom kulturom, običajima, kuhinjom i sl.

Ponudu čine i:
- Regularni i intenzivni kursevi engleskog i nemačkog jezika
- Konverzacijski kursevi engleskog jezika
- Kursevi engleskog za seniore…

Kompletnu ponudu kurseva možeš da pronađeš na našem sajtu. Ukoliko, pak, ne pronađeš kurs koji tebi odgovara, piši nam, biće nam drago da kreiramo individualni program baš za tebe.

Takođe, ukoliko želiš da prvi saznaš akuelne ponude, novosti, pročitaš zanimljive savete za učenje, prijavi se na naš newsletter i zaprati nas na društvenim mrežama.

Foto

QUEEN VICTORIA EDUCATION Škole stranih jezika Beograd
QUEEN VICTORIA EDUCATION Škole stranih jezika Beograd
QUEEN VICTORIA EDUCATION Škole stranih jezika Beograd