Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
Vremenska prognoza Beograd 24℃
Promenljivo oblačno sa kišom
Prognoza za narednih 5 dana
Vremenska prognoza Beograd 24℃
Promenljivo oblačno sa kišom
Prognoza za narednih 5 dana
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
ŠKOLA STRANIH JEZIKA SUNLAND

ŠKOLA STRANIH JEZIKA SUNLAND

Škole stranih jezika Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Sreda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota ne radimo
Nedelja ne radimo

GSP

  • Autobus: 52, 56, 51, 531, 532, 533

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Škola stranih jezika Sunland nalazi se na Ceraku i organizuje kurseve engleskog jezika za sve uzraste, počevši od dece predškolskog uzrasta od 5 godina. Pored standardnih kurseva engleskog jezika, u našoj ponudi nalaze se i konverzacijski kursevi, kao i priprema za polaganje ispita za međunarodno priznate diplome.

Ono po čemu se škola Sunland posebno izdvaja jeste tim škole kojeg čine stručni, kvalifikovani i posvećeni profesori sa višegodišnjim iskustvom u radu sa svim uzrastima, a i koji se redovno usavršavaju u skladu sa aktuelnim trendovima u nastavi. Na taj način našim polaznicima je omogućeno da kvalitetno, brzo i lako nauče engleski jezik, uz mnoštvo pozitivne energije, i da iz naše škole odu sa korisnim znanjem.

Kursevi su zasnovani na najsavremenijim nastavnim metodama, što podrazumeva da se polaznici od najranijeg uzrasta osposobljavaju za komunikaciju na engleskom jeziku. Pored konverzacije, podjednako se radi i na razvijanju drugih jezičkih veština.

Za sve uzraste i nivoe se koriste  najsavremeniji udžbenici renomiranih izdavačkih kuća Oxford University Press i Macmillan. Nastava se odvija u malim grupama, maksimalno 6 polaznika za odrasle, a 7 za dečije grupe, pa je na taj način omogućen individualan pristup i posvećenost svakom polazniku.

Škola stranih jezika Sunland nudi veliki broj termina za nastavu tokom čitavog dana, a za školsku decu postoji mogućnost pohađanja nastave po smenama. Raspored i grupe se formiraju početkom školske godine,a naknadni  upis tokom školske godine je moguć ako ima mesta u grupi koja polazniku odgovara po nivou znanja i uzrastu.

Foto

Vrste plaćanja

Putem administrativne zabrane / rate