SALON ČARLI

Solarijum Beograd

Adresa: Jurija Gagarina 231, lokal 128, Novi Beograd
Beograd Telefon: 011/718-38-06
Sajt: www.salonzanegutelacarli.com

4/ 5stars

Salon je otvoren 20.05.1995 godine u bloku 45 (Novi Beograd), tada kao prvi pedikir – manikir salon u kraju u okviru koga su se radile topla i hladna depilacija i vrsile usluge sunčanja u turbo solarijumu. Od tada uspešno posluje zadovoljavajući i najzahtevnije klijente stalnim proširivanjem i dopunjavanjem usluga prateći najnovije trendove iz oblasti nege lica i tela.

Možemo se pohvaliti stručnim, strpljivim i ljubaznim osobljem koje je uvek spremno da pomogne pri rešavanju svakog problema iz oblasti kozmetike, pedikira – manikira i fizikalne terapije.

Stalna usavršavanja, obuke, konsultacije i posete sajmova kozmetike omogućavaju nam stalna proširenja usluga koje pružamo, tako da i najprobirljiviji imaju problem da donesu odluku za koji tretman pre da se odluče.

Vaše je samo da nas posetite, a nama prepustite ostalo!

Godine rada i iskustva garantuju kvalitet usluge. Vaše je da se prepustite našem stručnom i ljubaznom osoblju koje će Vas uvesti u svet kozmetike ponudivši Vam lepezu tretmana izbalansiranu baš po Vašim potrebama, a u zavisnosti od tipa kože, stanja Vašeg problema, zdravstvenog stanja i materijalnih mogućnosti.

Dok čekate termin za svoj tretman možete se opustiti u kafeu ČARLI.

Radno vreme:

ponedeljak - subota: 08-21h
nedelja: 09-17h