ULTRA SUN DOO

Solarijum Beograd

Adresa: Gandijeva 99v, Novi Beograd
Beograd Telefon: 011/2288-330, 011/2288-346

4.5/ 5stars

Ultra-Sun d.o.o. je već 11 godina pouzdani partner kako kozmetičkih tako i frizerskih salona. Primarna delatnost, prodaja solarijuma, kojom smo se predstavili tržištu omogućila nam je da postanemo zvanični uvoznici za mnoge svetske brendove poput Body Cosmetics, Megasun, Ergoline, Technosole... Vremenom smo širili svoj asortiman, inspirisani novim trendovima i potrebama naših kupaca. Shodno tome i broj renomiranih svetskih kompanija koje smo predstavili tržistu se uvećavao. U našoj širokoj ponudi mogu se naći materijali za kozmetičke salone, oprema za kozmetičke salone, materijali za frizerske salone, oprema za frizerske salone... Danas zastupamo preko 20 evropskih, američkih i azijskih firmi poput Italwax, Zoya, BCL Spa, Nail Perfect, Acca Kappa, Farmavita i mnoge druge.  

VIZIJA I MOTO 
Tokom 16 godina svog postojanja kompanija Ultra-Sun d.o.o. se suočavala i nastavlja da se suočava sa velikim brojem izazova uz kontinuirani razvoj poslovanja. Od suštinske važnosti nam je održavanje dinamičkog i stalnog razvoja koji će nam omogućiti da držimo korak sa konkurencijom, uz aktivno praćenje i prilagođavanje promenama u poslovnom okruženju. Koristimo svo znanje i iskustvo sakupljeno tokom proteklih godina, u želji da izađemo u susret izazovima današnjice i ostvarimo buduće ciljeve. Kvalitet proizvoda i usluga, pristupačne cene, a pre svega briga o potrebama kupaca su naš osnovni moto.
Vaše zadovoljstvo je naš uspeh!  

KVALITET I SERTIFIKAT 

U 2014. godini fi­rma Ultra-Sun d.o.o.. je uspešno prošla procenu kreditne kuće “Coface”, na osnovu rezultata procene celokupnog poslovanja. Od strane Privredne komore Srbije izdat je serti­kat “Excellent SME” koji predstavlja potvrdu o bonitetu, odgovornosti i kredibilitetu. On osigurava bezbednost poslovanja kao i zaštitu potrošača. Sertif­kat izdat 19/04/2013.  

Radno vreme:
- Ponedeljak- petak: 08:30- 20h
- Subota: 09-16:30h
- Nedeljom ne radimo.