Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
DR VANJA STRINIĆ ORDINACIJA OPŠTE STOMATOLOGIJE

DR VANJA STRINIĆ ORDINACIJA OPŠTE STOMATOLOGIJE

Stomatološke ordinacije Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 14:00 - 20:00
Utorak 14:00 - 20:00
Sreda 14:00 - 20:00
Četvrtak 14:00 - 20:00
Petak 14:00 - 20:00
Subota ne radimo
Nedelja ne radimo

Dodatne Lokacije

Korisne informacije


Dr Vanja Strinić ordinacija opšte stomatologije nalazi se u mirnom delu Zemuna, između Ugrinovačke i ulice Cara Dušana. Nastavljamo put koji je pre više od 25 godina započela i utabala Zubna protetika Stojković, sa željom da opravdamo Vaše poverenje.

Osnovne delatnosti naše ordinacije su:

PROTETIKA – Izrada svih vrsta proteza, krunice, mostovi, kombinovani radovi. Naša velika prednost je u tome što se zubna tehnika nalazi u neposrednoj blizini ordinacije, pa je za eventualne korekcije i izmene po želji pacijenta potreban minimalan utrošak vremena.  Takođe, radimo i sve vrste popravki (reparatura) zubnih proteza u najkraćem mogućem roku.

PREVENTIVNA I DEČJA STOMATOLOGIJA – Posebna pažnja poklanja se radu sa decom, ulaganje u zdravlje mlečnih zuba i edukacija pravilnom održavanju higijene je u pravom smislu reči ulaganje u budućnost i dobro zdravlje Vaše dece. Pravi pristup, uz puno strpljenja oslobodiće straha i najmanjeg pacijenta.

BOLESTI ZUBA SA ENDODONCIJOM –  Karijes i njegove posledice (upala živca i gangrena) su prvi na listi razloga zbog kojih gubimo zube. Da bi se to izbeglo, primenjujemo  različite tehnike popravke i lečenja kanala zuba. Vađenju pribegavamo samo onda kada je to neophodno i u slučaju da zub razoren karijesom ne može da se zbrine plombom ili protetski restaurira. Uz sagledavanje kompletne slike, donosi se odluka o lečenju i načinu restauracije.

ORTOPEDIJA VILICA – Danas gotovo svako drugo dete ima neki vid deformiteta vilica, najčešće je u pitanju teskoba ili nedovoljno prostora za razmeštaj stalnih zuba. Neke loše navike (sisanje prsta, jezika...) takođe pogoduju njihovom nastanku. Uz saradnju sa specijalistom ortodoncije, moguće je naći pravu terapiju za Vaše dete ili Vas. Naime, zahvaljujući napretku nauke, više ne postoji ograničenje po pitanju starosti za primenu ortodontskih aparata.

ORALNA HIRURGIJA – Ekstrakcije zuba.

PARODONTOLOGIJA – Druga na listi razloga gubitka zuba je parodontopatija. Vršimo primenu nehirurških mera, kao što su uklanjanje kamenca i kiretaža parodontalnih džepova, uz obaveznu edukaciju pravilnom održavanju higijene.

Uz pedantan rad, pažljiv pristup i pristupačne cene, nadamo se da će i Vaš blistav osmeh biti potvrda našeg kvaliteta.

Moguć svaki dogovor oko termina, u zavisnosti od hitnosti i vrste usluge.

Foto

DR VANJA STRINIĆ ORDINACIJA OPŠTE STOMATOLOGIJE Stomatološke ordinacije Beograd
DR VANJA STRINIĆ ORDINACIJA OPŠTE STOMATOLOGIJE Stomatološke ordinacije Beograd
DR VANJA STRINIĆ ORDINACIJA OPŠTE STOMATOLOGIJE Stomatološke ordinacije Beograd