RATTAN SEDIA

Tende, venecijaneri, roletne Beograd

Adresa: Bulevar Arsenija Čarnojevića 95a, Novi Beograd // Prvomajska 43a, 26000 Pančevo
Beograd Telefon: +381 63 66 21 81, +381 69 207 81 92
E-mail: rattansedia.serbia@gmail.com
Sajt: www.rattansedia.rs

4.5/ 5stars

RATTAN SEDIA d.o.o. danas predstavlja jednu od vodećih firmi u oblasti izrade pletenog nameštaja u Evropi. Višegodišnje iskustvo, savremena tehnologija, vrhunski dizajn i moderno poslovanje usmereno pre svega na kvalitet i zadovoljstvo klijenata je rezultovalo visokim pozicioniranjem naše firme u sam vrh proizvođača u Evropskim okvirima, a i šire. 

Prošle godine smo otvorili i predstavništvo za tržište Srbije, kancelarija i naš izložbeni salon se nalaze u Beogradu u ulici Bulevar Arsenija Čarnojevića 95a (prekoputa Beogradske Arene). Na ovaj način smo podigli na viši nivo opremanje hotela u Srbiji, ugostiteljskih objekata kao i drugih objekata koji zahtevaju nameštaj koji je otporan na sve vremenske uslove. 

Pored proizvodnje ratan nameštaja posedujemo i pogon za proizvodnju WPC podova (drvo plastični kompoziti- decking) koji se koriste za uređenje terasa, bašti, bazena, kao i raznih drugih površina, a takođe proizvodimo i Pergola tende sa daljinskim upravljačem uz mogućnost kasnijeg zastakljivanja i pravljenja zimske bašte. 

Naše prednosti u odnosu na konkurenciju:
-Pošto smo direktni proizvođači vršimo izradu u dimenzijama i bojama po želji kupca, što je dobro za sve vrste objekata u turizmu i ugostiteljstvu, tada kupci dobijaju i savete o boji, dizajnu i optimalnom obliku nameštaja.Specijalnost nam je opremanje ugostiteljskih objekata po projektu i nacrtu.
-Imamo već otvorene izložbene salone u Nemačkoj(Keln), Španiji(okolina Barcelone),Hrvatskoj(Zagreb), Sloveniji(Koper), Austriji(Kindberg)
-80% našeg tržista su pretežno zemlje iz regiona:  Srbija, Crna Gora ,Hrvatska,  Makedonija, Slovenija, ali izvozimo i u druge zemlje kao što su: Nemačka, Italija, Francuska, Rusija, Češka, Austrija, Švajcarska, Ukrajina itd.
-Svojim kvalitetom i modernim dizajnom smo daleko ispred konkurencije, sav naš nameštaj je atestiran u Nemačkom institutu „SGS“  što upravo i garantuje naš vrhunski kvalitet, tako da posedujemo ateste za mehanička i hemijska svojstva svih naših artikala.
- Sarađujemo sa mnogim dizajnerima i arhitektama tako da radimo i modele po nacrtima i posebnim zahtevima

 

RATTAN SEDIA doo,Srbija
ratan nameštaj,
ratan stolice,
bašte za kafiće,
Pergola tende Srbija,
nameštaj od ratana cena,
stolice od ratana