CLUB TENISKI TOPACO

Teniski klubovi, teniski tereni, škole tenisa Beograd

Adresa: Matije Gupca 40g, Stari Košutnjak
Beograd Telefon: 066/921-8201, 011/359-2288
Sajt: www.tktopaco.com

4/ 5stars

TK TOPACO je naslednik nekada trećeg teniskog kluba u Beogradu (pored Partizana i Crvene zvezde) – TK Košutnjak, osnovanog 1978.

TK TOPACO se nalazi, između Dedinja, Banjice i Kanarevog brda, u starom Košutljaku, kod V Ekonomske škole. Klub raspolaže sa tri nova šljakasta terena opremljena savremenom rasvetom.

Nudimo mogućnost individualnog i grupnog zakupa terena, uz posebne pogodnosti za pretplatnike i trenere.

U klubu uspešno radi škola tenisa za decu, škola tenisa za odrasle, kao i pojedinačni i grupni treninzi licenciranih trenera sa takmičarima i rekreativcima.

Novoizgrađena Klupska zgrada raspolaže sa svim pratećim sadržajima kao što su: svlačionice, tuševi, fitnes studio, Tennis Shop sa ponudom najpoznatijih tenis brendova, elektronska mašina za španovanje reketa,konferencijska sala, apartmani za smeštaj gostiju i td.

Moderno opremljeni kafe ”Topspin” u okviru svoje bogate ugostiteljske ponude, nudi i besplatan Wi-Fi brzi internet, kao i više LCD televizora sa svim kablovskim kanalima.

Zimi su teniski tereni pokriveni novim komfornim, dvoslojnim balonom Plasteco-Milano, sa konstantno optimalnom temperaturom.

Balon hala je opremljena kamerama tako da roditelji i prijatelji mogu da i u zimskoj sezoni, u prijatnoj atmosferi Kafea, prate igru na terenima i treninge.

Za goste i klijente Kluba obezbeđen je besplatan privatan parking.

Ceo kompleks se nalazi u mirnoj oazi okružen zelenilom što pruža izvanredne uslove za relaksaciju i bavljenje sportom.

Stari Košutnjak – Dom dobrog tenisa od 1978.