Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
AIR GYM

AIR GYM

Teretane, fitness Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 08:00 - 23:30
Utorak 08:00 - 23:30
Sreda 08:00 - 23:30
Četvrtak 08:00 - 23:30
Petak 08:00 - 23:30
Subota 10:00 - 20:00
Nedelja 10:00 - 18:00

GSP

  • Autobus: 18, 25, 25P, Ada3

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Individualni treninzi

AirGym nalazi se u srcu Voždovca i nudi Vam najsavremenije uslove za trening i rekreaciju. U potpuno novom i klimatizovanom prostoru našeg centra, koji se nalazi iznad nivoa zemlje tako da ima dovoljno dnevne svetlosti, možete ostvariti sve Vaše vežbačke ciljeve, trenirajući na najnovijim spravama svetskog proizvođača fitnes opreme broj 1.

Savremen način života i dugotrajno sedenje u kolima, ispred kompjutera ili televizora, izazivaju mnoge negativne posledice. Navika redovnog vežbanja je dovoljna da se proces starenja uspori i da duže ostanemo mladi i u formi.

AIR GYM smešten u jednoj od najdužih ulici u Beogradu, Braće Jerković, broj 74f, svojim članovima nudi razne vrste treninga:

- Samostalno (slobodno vežbanje)
- Poluindividualne treninge
- Personalne treninge
- Kondicionu pripremu sportista
- Treninge snage
- Kardio treninge
- Vežbe istezanja i oblikovanja
- Vežbe za redukciju telesne težine
- Prodaju proteina

Sa željom da Vam ponudimo vrhunske uslove, naš centar smo opremili najnovijim spravama vodećeg svetskog proizvođača fitnes opreme, koju karakteriše odlična anatomska prilagodljivost, nečujnost, kao i minimalna mogućnost pogrešnog izvođenja vežbi. Sva oprema je dizajnirana tako da Vam omogući najučinkovitije vežbanje za postizanje željenih rezultata.

Pre i posle treninga možete koristiti naše moderno opremljene svlačionice koje poseduju tuš, ormariće na zaključavanje, fenove. Takođe, svim našim članovima na raspolaganju je adekvatan parking prostor koji se nalazi sa obe strane kluba i ne podleže vremenskom ograničenju.

Stručni i visoko obrazovani tim fitnes centra AIR GYM pružiće Vam kvalitetne i korisne savete vezane za ishranu, vežbanje i zdrav život, kako biste što brže stigli do željenih rezultata. Ukoliko ste početnik, trener će zajedno sa Vama vežbati nekoliko treninga, kako bi Vas upoznao sa spravama i pravilnim načinom vežbanja. Takođe, svim našim članovima obezbeđujemo individualni program vežbanja, izrađen samo za Vas i usklađen u skladu sa Vašim mogućnostima i ciljevima.

Ako želite da na brži, sigurniji i efikasniji način stignete do željenih ciljeva, predlažemo Vam da se odlučite za individualne treninge. Individualni rad sa ličnim trenerom podrazumeva stalni nadzor pravljenje i realizaciju programa, motivaciju, i savete o ishrani i uopšte bolje razumevanje fitnesa. Ukoliko više volite da trenirate u društvu Vaših prijatelja nudimo Vam i poluindividualne treninge u grupi od tri do četiri člana, koju će trener svaki put voditi kroz trening dodatno, motivisati i dovoditi Vaše vežbanje na viši nivo.

AIR GYM svim firmama koje žele da svojim radnicima omoguće redovno bavljenje fitnesom nudi posebne uslove i popuste. Obezbedite Vašim radnicima mogućnost da treniraju u najmodernijem fitnes centru gde Vas očekuje stručno i ljubazno osoblje, vrhunska oprema, prijateljsko okruženje i motivišuća radna atmosfera. Samo zdrava i zadovoljna osoba ostvaruje maksimalan učinak na radnom mestu.

Uživajte i Vi vežbajući kod nas!

Kontakt inforamcije:

Adr: Braće Jerković 74f
Mob: 069/ 104 80 90

Za sve dodatne informacije posetite naš sajt: www.airgym.club

Teretana na Voždovcu Air Gym.

Foto

AIR GYM Teretane, fitness Beograd
AIR GYM Teretane, fitness Beograd
AIR GYM Teretane, fitness Beograd
AIR GYM Teretane, fitness Beograd
AIR GYM Teretane, fitness Beograd
AIR GYM Teretane, fitness Beograd
AIR GYM Teretane, fitness Beograd
AIR GYM Teretane, fitness Beograd
AIR GYM Teretane, fitness Beograd