FITNESS WORLD

Teretane, fitness Beograd

Adresa: Bulevar Mihajla Pupina 165b, Novi Beograd
Beograd Telefon: 069 348 63 77 (069/FITNESS)
E-mail: info@fitnessworld.rs
Sajt: www.fitnessworld.rs

4.5/ 5stars

ФИТНЕСС WORLD je jedinstveni fitnes centar na Novom Beogradu, koji ima bogatu ponudu grupnih treninga za sve ljubitelje zdravog i aktivnog života. Moderan fitnes centar se prostire na oko 800 kvadratnih metara i nudi sjajne uslove za obavljanje svih vrsta treninga.

Vaš konfor je naš prioritet

Pored bogatog programa, ФИТНЕСС WORLD odlikuje i nesvakidašnji enterijer, koji samo prividno deluje grubo i nedovršeno. U prostoru se nalaze vidljive instalacije, bela cigla, poneka nebrušena površina, kao i viseća LED rasveta. Veliki broj ozidanih tuš kabina u muškoj i ženskoj svlacionici, sa zasebnim toaletima, 110 ormarića u ženskoj svlašionici, 50 ormarića u muškoj svlačionici, kao i komotan deo za sedenje kod Protein Bara, gde naši vežbači mogu da se opuste uz piće pre i posle treninga. Sve ovo je dovoljno da zaboravite na sve i u potpunosti se prepustite stručnom timu prvog pravog fitnes centra kod nas.
 
ФИТНЕСС WORLD se nalazi Bulevaru Mihajla Pupina 165B, u IMTEL poslovnoj zgradi, tik uz tržni centar Mercator.
Veliki broj parking mesta ispred samog fitnes centra, a i u neposrednoj blizini. Omogucen direktan prilaz sa glavnih ulica na Novom Beogradu-Bulevar Mihajla Pupina, Bulevar Umetnosti, Bulevar Zorana Djindjica, Omladinskih Brigada. Svi autobusi koji idu ka kruznom toku kod Opstine Novi Beograd su ujedno i prevoz do ФИТНЕСС WORLDa.