MY GYM

Teretane, fitness Beograd

Adresa: Varvarinska 5, Voždovac
Beograd Telefon: 063/8-000-400, 063/263-616
E-mail: petartatovic@yahoo.com
Sajt: www.mygym.rs

4.5/ 5stars

Fitnes klub My Gym osnovan je 2008 god. Na novoj lokaciji ul. Varvarinska br.5 nastavio je sa radom septembra 2012 god.Klub je potpuno nov i odlikuje ga prijatna i pozitivna atmosfera, bez gužve i čekanja na sprave. Termini za vežbanje se zakazuju.

 

Klub se sastoji od tri svlačionice (sa tuš kabinama, toaletima, fenom kao i sa ormarićima za odlaganje stvari) i dve sale za vežbanje. U jednoj se nalaze sprave za razvoj snage i kardio sprave renomiranog proizvodjača Precor, dok se u drugoj održavaju grupni fitnes programi: Pilates, Total Body Workout i Intensive kettlebell workout

My Gym program - Princip rada u fitnes klubu my gym u cilju što kvalitetnijeg i stučnijeg sprovodjenja sportskih aktivnosti iz oblasti sporta i rekreacije, zasniva se u radu sa trenerom. Po principu vodjenog treninga. Termini dolaska se zakazuju. Treninge vodi profesor fizičke kulture.

Pilates - Pilates oblikuje i zateže telo bez agresivnih i napornih vežbi, angažovanjem svih mišićnih grupa. Trening sadrži 4 nivoa.I nivo podrazumeva osnovu “cor”,II nivo jačanje,III nivo oblikovanje i zatezanje IV nivo formu sva tri nivoa. Rekviziti koji se koriste prilikom vežbanja su:lopte (velike I male),štapovi,tegići,trake.Trening daje brze i vidljive rezultate jačanja posture,držanja,zatezanja i preoblikovanja.

TBW-Total Body Workout je grupni fitnes program namenjen onima koji žele da zategnu svoje mišiće i dovedu svoje telo u savršenu vormu.Akcenat je na mišićima gluteusa.nogu,stomaka a ne retko se rade i vežbe za ruke i ledja.
IKW-Intensive kettlebell workout je novi originalni grupni fitnes program. Vreme trajanja treninga je 30 min. Rad je u manjim grupama (4 do 8 vežbača).Radi što lakšeg savladjivanja ovog programa omogućene su i besplatne vežbaonice vikendom.

Sve grupne treninge drže isključivo profesionalni i stručni instruktori.Rad je u manjim grupama uz maksimalnu posvećenost vežbaču.

Fitnes klub MY GYM

Adresa: Varvarinska 5
Telefon: 063/8000-400
E-mail: fitnesklub@mygym.rs
Sajt: www.mygym.rs