TNT GYM

Teretane, fitness Beograd

Adresa: Braće Jerković 123a, Voždovac
Beograd Telefon: 061/195-0999, 060/300-5928
E-mail: nikolaconan@hotmail.com
Sajt: www.facebook.com/tnt.gym.fitness/

4.5/ 5stars

TNT gym and fitness je funkcionalno i savremeno opremljen prostor za rekreaciju koji se nalazi u srcu naselja Braće Jerković. Svim članovima nudimo najsavremenije sprave i rekvizite, kao i pažljivo kreirane programe vežbanja, koji su prilagođeni Vašim individualnim karakteristikama i ciljevima kojima težite.

Prostor našeg fitnes kluba i teretane prostire se na 200 kvadratnih metara i nalazi se iznad nivoa zemlje na prvom spratu. Jako dobro osvetljen, klimatizovan, pokriven wifi signalom i funkcionalno popunjen prostor nudi  optimalne uslove za vežbanje i postizanje maksimalnih rezultata. Zahvaljujući dobrom sistemu ventilacije, obezbeđena je dovoljna količina svežeg vazduha bez obzira na broj vežbača.

TNT Gym opremljena je savremenim Life Fitness kardio trenažerima koji su dizajnirani tako da  omoguće najučinkovitije vežbanje za postizanje maksimalnih rezultata. Takođe, posedujemo preko 800kg olimpijskih tegova, za vežbanje slobodnog opterećenja. 

Svakodnevno našim članovima na raspolaganju je pomoć profesionalnih trenera sa višegodišnjim iskustvom koji su birani po kriterijumu stručnosti, ljubaznosti, kao i kulture ponašanja sa klijentima. Trudimo se da se u našem fitnes centru, pre svega, osećate prijatno, uživate u kvalitetnom radu, ali i da se dobro zabavite.

Pored slobodnog vežbanja, TNT gym and fitnes nudi i mogućnost organizovanja personalnih treninga, uz nadzor ličnog trenera. Personalnim treningom dobija se apsolutna pažnja i nadzor trenera koji sprovodi program vežbanja prema Vašim potrebama, željama i mogućnostima, kako bi zajednički došli do cilja.

Ukoliko više volite da vežbate u društvu Vaših prijatelja ili voljene osobe, pravo rešenje je vođeni trening. Trener će za Vas napraviti individualni program vežbanja i konstantno ga korigovati u skladu sa Vašim napretkom. Vođeni trening pruža mogućnost da termine treninga određujete sami, u skladu sa sopstvenim rasporedom i obavezama.

Svim našim članovima na raspolaganju su moderno opremljene i odvojene muška i ženska svlačionica, sa tuš kabinama i lokerima za odlaganje stvari, koje će biti na sigurnom dok Vi vežbate. Za sve koji dolaze kolima, tu je adekvatan parking prostor, sa sve četiri strane tržnog centra.

Sa željom da izađemo u susret velikom broju klijenata, TNT gym and fitness nudi posebne popuste za porodične uplate, kao i za uplate od 3 i više meseca unapred.

Radno vreme:
- ponedeljak – petak od 09-23h
- vikend od 11-21h

TNT gym and fitness, ulica Braće Jerković, Voždovac, Beograd