AGENCIJA INTER HOLIDAYS

Turističke agencije Beograd

Adresa: Bulevar Mihajla Pupina 10v, lokal 10 (YBC), Novi Beograd // Terazije 13, Stari Grad
Beograd Telefon: 011/3110-120, tel/fax: 011/312-0347 // 011/334-57-77, 011/334-56-66
E-mail: office@inter-holidays.com
Sajt: www.inter-holidays.com

4.5/ 5stars

Obaveštavamo naše drage klijente da smo otvorili novu poslovnicu na adresi Terazije 13.

Radno vreme nove poslovnice je radnim danima od 10h do 20h i subotom od 10h do 15h.

Kontakt telefoni:

- 011/334-57-77

- 011/334-56-66


Turistička agencija Inter Holidays
je Vaš siguran i pouzdan partner na turističkim i poslovnim putovanjima širom sveta. Iako smo mlada agencija na domaćem tržištu, naš tim čini stručno osoblje sa dugogodišnjim iskustvom u turizmu i organizaciji putovanja. Takođe, posedujemo licencu organizatora putovanja broj 44/2015 i članica smo nacionalne asocijacije turističkih agencija YUTA.

U našoj agenciji možete naći aranžmane za letnju i zimsku sezonu, sve svetske metropole tokom cele godine, daleke destinacije, krstarenja, izlete, kao i mnoge druge. Pored paket aranžmana, kod nas možete kreirati sve vrste individualnih putovanja po Vašoj želji. Na raspolaganju su Vam: hotelski i apartmanski smeštaj, najpovoljnije avio karte, kao i sve vrste prevoza i transfera (autobus, mini bus, kombi, automobil).

Za sve koji žele da se upoznaju sa lepotama Grčke, turistička agencija Inter Holidays nudi veliki izbor aranžmana za letovanje u ovoj prelepoj mediteranskoj zemlji. Posredstvom naše agencije možete posetiti neke od najpopularnijih grčkih ostrva: Zakintos, Halkidiki, Santorini, Limnos, Mikonos, Tasos, Krit, Rodos, Krf, Skijatos...

Posebno izdvajamo našu novu destinaciju za leto 2016.- ostrvo Limnos. U severnom delu Egejskog mora, smeštena je mala oaza, kao stvorena za Vaš idealni odmor.

Skriveni zalivi, dugačke peščane obale, kamene kućice, tradicionalna sela, domaći proizvodi i izuzetno ljubazni domaćini čine ovo ostrvo jedinstvenim. Limnos ima preko 260 plaža, od kojih su mnoge skrivene uvale i čak 60 km ovog ostrva, čine peščane obale. Jedna od tajni ostrva je i jedina pustinja u Evropi “Ammothines”, a na ovom čarobnom ostrvu se našlo mesta i za spa sa termalnim izvorima. Iznad spa centra se nalazi termalni izvor lekovite vode, temperature 44C, koja leči kožne i reumatske bolesti.

Glavni grad ostrva je Mirina, prepoznatljiva po svojim uskim popločanim uličicama, starim kamenim palatama, dugom šetalištu pored mora i naravno vizantijskom zamku sa koga se pruža pogled na ceo grad. Pored Mirine, dva najpoznatija letovališta na ostrvu su Agios Joanis i Plati, smeštena nedaleko od glavnog grada.

Osim Grčke, agencija Inter Holidays poseduje i bogatu ponudu aranžmana za letovanje u drugim zemljama Evrope: Španija, Italija, Turska, Crna Gora. Ukoliko ste ljubitelj aktivnog odmora, preporučujemo neke od evropskih metropola koje su aktuelne tokom cele godine: Rim, Venecija, Pariz, Madrid, Lisabon, Prag, Istanbul, Barselona, Amsterdam, Beč, Atina, Sofija, Budimpešta.

Za sve one koji više vole odmor na planini, u našoj ponudi možete pronaći aranžmane za zimovanje u najpopularnijim ski centrima u Austriji, Italiji, Francuskoj, Srbiji, Sloveniji, Bugarskoj.