AGENCIJA PARTY TRAVEL

Turističke agencije Beograd

Adresa: Čumićeva 2, lokal 139, I sprat (ulaz iz Nušićeve), Stari grad
Beograd Telefon: 011/323-50-52, 065/546-57-48
E-mail: info.partytravel@gmail.com
Sajt: www.partytravel.rs

4.5/ 5stars

Party travel turistička agnecija je specijalizovana za pripremanje, organizovanje i viđenje turističkih tura mladih i svih onih koji se tako osećaju na ekskluzivne destinacije koje podrazumevaju zagarantovan provod i uživanje u čarima koje takvo putovanje nosi sa sobom. Želja nam je da kroz aranžmane koje nudimo ujedinimo mlade u otkrivanju novih destinacija i omogućavanju da dožive na njima ono najbolje što one nude po krajnje pristupačnim cenama za naš životni standard. Ideja o pokretanju jedne ovakve agencije je nastala posle više od 10 godina rada sa mladima i organizovanja omladinskih putovanja u zemlji i inostranstvu . Kroz organizaciju mnogobrojnih putovanja za mlade iz naše zemlje na destinacijama Italija (Rim, Venecija, Firenca,...),Francuska (Nica, Monako, Pariz, Marsej...),Španija (Barselona, Madrid, Valensija,...),Grčka (Atina,Solun, Zakintos, Krf, Skijatos,...),Holandija (Amsterdam), Turska, Nemačka, Austrija, Slovenija..... kao i dovođenju inostranih gostiju na naše prestižne događaje kao što su EXIT, GUČA, Koncerti svetskih zvezda, Novogodišnji doček u Beogoradu, .... stekli smo dovoljno znanja i iskustva i smelosti da pokrenemo jedan ovakav projekat kao što je PARTY TRAVEL turistička agencija. Naše iskustvo u organizaciji turističkih putovanja kao i u organizaciji specijalnih događaja garantuje vam, da ćete na našim putovanjima doživetni ODLIČAN PROVOD i VRHUNSKU ZABAVU, sa ljudima koji su uvek raspoloženi spremni za nove avanture.

Čitavu ponudu pogledajte na našem sajtu www.partytravel.rs.

MISIJA
Parti Travel svojim pojavljivanjem na turističkom tržištu želi da postavi nove standarde u putovanju mladih i svih onih koji se tako osećaju i koji su željni dobrog provoda. Želimo da u narednom periodu budemo prvi izbor svih onih koji žele da dožive nešto novo ali i onih koji žele ponovo da dožive putovanje koje će pamtiti celoga života.

VIZIJA
Naša vizija je da u budućnosti oko naše agencije okupimo sve omladinske organizacije i mlade iz zemlje i regiona i da zajedno sa njima realizujemo zajednička putovanja i specijalne događaje u zemlji, regionu ili svetu.

Verujemo da ćemo u svemu što smo zacrtali i USPETI i zato vas POZIVAMO VAS DA I VI BUDETE DEO PARTY TRAVELA tima.

Radno vreme:
Pon.-pet: 10-17h
Subota: 10-15h