BAY TRAVEL TURISTIČKA AGENCIJA

Turističke agencije Beograd

Adresa: Lomina 5, TC Zeleni Venac, Savski venac
Beograd Telefon: 011/262-3847
E-mail: baytraveldoo@gmail.com
Sajt: www.bay-travel.rs

4/ 5stars

 

Turistička agencija Bay travel se bavi organizovanjem turističkih aranžmana u zemlji i inostranstvu i poseduje licencu organizatora putovanja OTP 11/2010. Članica je  asocijacije turističkih agencija Yuta i poseduje polisu osiguranja odgovornosti  iz delatnosti  turističkih agencija u visini od 300 000 eur za slučaj insolventnosti organizatora i odgovornosti za slučaj naknade štete.

Putovanje i odmor sa turističkom agencijom Bay travel  je pre svega sigurno i visoko profesionalno. Preporuka za letovanje u ovoj sezoni je Grčka –mesto Stavros, kao i ostrvo Evia – turističko mesto Neos Pirgos i Pefki.

Stavros se nalazi u zalivu Strimonikos, koga jos nazivaju draguljem severne Grčke. Udaljen 70km od Soluna. Kristalno čisto more, očuvana priroda, prelepe peščane plaže , nagrađene su priznanjem "plava zastava" koju dodeljuje Evropska zajednica. Posedujemo vile prve kategorije neposredno uz plažu u najlepšem delu Stavrosa – Platane.

Ostrvo Evia –drugo po veličini ostrvo u Grčkoj i trče u istočnom mediteranu. Udaljeno od poznatog  mesta Paralia oko 150 km južno. Povoljni klimatski uslovi, bogata flora i fauna, prelepe plaže i termalni izvori čine Eviju jednom od najpopularnijih destinacija među Grcima. Evija je takođe ostrvo koje je bogato arheoloskim nalazistima, manastirima i tradicionalnim grčkim selima. Čitavo ostrvo je prekriveno šumama i maslinjacima.

Neos Pirgos –nalazi se na severnom delu ostrva Evia na samo 10-ak km od dva najveća grada na ostrvu, Istea i Edipsos i na kilometar od mesta Orei. Neos Pirgos pruža idealne uslove kako za porodičan odmor, tako i za odmor i zabavu za mlade.

Pefki-ribarsko mesto sa kristalno čistim morem i  peščano - šljunkovitom plažom koja se pruža duž celog mesta. Plaža je odvojena od grada širokim šetalištem na kome se nalaze taverne, restorani, kafići, barovi, prodavnice i supermarketi. Idealan je za one koji žele da uživaju u čistom moru, mirišu borove šume morskim specijalitetima i mirnom porodičnom odmoru. Preko puta se pruža pogled na ostrvo Skiatos.

Crna Gora –Sutomore - vila Anastasija poseduje prostrane četverokrevetne apartmane iz kojih se pruža predivan pogled na Sutomorsku plažu.

Ukoliko želite da letujete u Grčkoj, uživate u čarima Stavrosa i ostrva Evije ili pak želite da posetite Crnogorsko primorje turistička agencija BAY TRAVEL  je prava adresa za Vas.

Bay travel
Lomina 5,T.C. Zeleni Venac
011/262 38 47, 262 80 25