Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
BAY TRAVEL TURISTIČKA AGENCIJA

BAY TRAVEL TURISTIČKA AGENCIJA

Turističke agencije Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 19:00
Utorak 09:00 - 19:00
Sreda 09:00 - 19:00
Četvrtak 09:00 - 19:00
Petak 09:00 - 19:00
Subota 10:00 - 15:00
Nedelja ne radimo

GSP

  • Autobus: 706, 707, 71, 72, 75, 84, 15, 60, 67, 68, 704, 52, 53, 56, 56L

Dodatne Lokacije

Korisne informacije


 

Turistička agencija Bay travel se bavi organizovanjem turističkih aranžmana u zemlji i inostranstvu i poseduje licencu organizatora putovanja OTP 11/2010. Članica je  asocijacije turističkih agencija Yuta i poseduje polisu osiguranja odgovornosti  iz delatnosti  turističkih agencija u visini od 300 000 eur za slučaj insolventnosti organizatora i odgovornosti za slučaj naknade štete.

Putovanje i odmor sa turističkom agencijom Bay travel  je pre svega sigurno i visoko profesionalno. Preporuka za letovanje u ovoj sezoni je Grčka –mesto Stavros, kao i ostrvo Evia – turističko mesto Neos Pirgos i Pefki.

Stavros se nalazi u zalivu Strimonikos, koga jos nazivaju draguljem severne Grčke. Udaljen 70km od Soluna. Kristalno čisto more, očuvana priroda, prelepe peščane plaže , nagrađene su priznanjem "plava zastava" koju dodeljuje Evropska zajednica. Posedujemo vile prve kategorije neposredno uz plažu u najlepšem delu Stavrosa – Platane.

Ostrvo Evia –drugo po veličini ostrvo u Grčkoj i trče u istočnom mediteranu. Udaljeno od poznatog  mesta Paralia oko 150 km južno. Povoljni klimatski uslovi, bogata flora i fauna, prelepe plaže i termalni izvori čine Eviju jednom od najpopularnijih destinacija među Grcima. Evija je takođe ostrvo koje je bogato arheoloskim nalazistima, manastirima i tradicionalnim grčkim selima. Čitavo ostrvo je prekriveno šumama i maslinjacima.

Neos Pirgos –nalazi se na severnom delu ostrva Evia na samo 10-ak km od dva najveća grada na ostrvu, Istea i Edipsos i na kilometar od mesta Orei. Neos Pirgos pruža idealne uslove kako za porodičan odmor, tako i za odmor i zabavu za mlade.

Pefki-ribarsko mesto sa kristalno čistim morem i  peščano - šljunkovitom plažom koja se pruža duž celog mesta. Plaža je odvojena od grada širokim šetalištem na kome se nalaze taverne, restorani, kafići, barovi, prodavnice i supermarketi. Idealan je za one koji žele da uživaju u čistom moru, mirišu borove šume morskim specijalitetima i mirnom porodičnom odmoru. Preko puta se pruža pogled na ostrvo Skiatos.

Crna Gora –Sutomore - vila Anastasija poseduje prostrane četverokrevetne apartmane iz kojih se pruža predivan pogled na Sutomorsku plažu.

Ukoliko želite da letujete u Grčkoj, uživate u čarima Stavrosa i ostrva Evije ili pak želite da posetite Crnogorsko primorje turistička agencija BAY TRAVEL  je prava adresa za Vas.

Foto

BAY TRAVEL TURISTIČKA AGENCIJA Turističke agencije Beograd
BAY TRAVEL TURISTIČKA AGENCIJA Turističke agencije Beograd
BAY TRAVEL TURISTIČKA AGENCIJA Turističke agencije Beograd

Video

Vrste plaćanja

Kartice