Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
MOJRA DOO

MOJRA DOO

Zaštita na radu, HTZ oprema Beograd

Korisne informacije

Privredno društvo MOJRA osnovano je 05. oktobra 2009. godine.

Dugogodišnje radno iskustvo osnivača na poslovima plasmana protivpožarne i lične zaštitne opreme, garantuje krajnjim korisnicima, da će dobiti potpunu informaciju, kao i najkvalitetnije proizvode, koji se nude na našem tržištu iz ove oblasti.

Firma Mojra je distributer američke kompanije 3M, svetskog lidera u proizvodnji lične zaštitne opreme (maski, respiratora, maski za zavarivanje, naočara, šlemova itd), brusnih materijala, lepkova i kablovskog pribora.
Takođe, sarađujemo i sa renomiranim domaćim kao i sa svetskim proizvođačima u oblasti zaštite od požara, te u svojoj ponudi imamo veliku paletu proizvoda (vatrogasnih aparata, creva, mlaznica, hidranata, ormana za hidrante, razdelnica itd.)

Iako novoosnovano, Privredno društvo MOJRA je već postalo prepoznatljivo po dobrim poslovnim odnosima i profesionalnim uslugama za sve svoje poslovne partnere.
Ono što karakteriše našu uspešnu poslovnu saradnju sa klijentima je najpre garantovanje ugovorenog kvaliteta proizvoda, maksimalna servisna usluga kao i poštovanje rokova isporuke.

Stručnost, kvalitet, poštovanje rokova i urednost poslovne politike odlika su naše firme.

Tokom poslovanja stekli smo verne klijente koji su prepoznali kvalitet i naš profesionalizam. Njihovo poverenje zaslužili smo kvalitetnim asortimanom proizvoda kao i činjenicom da sa posebnom pažnjom pristupamo svakom klijentu od trenutka prvog razgovora, predloga rešenja i izrade ponude, do same završne faze poslovanja tj isporuke robe.

Nadamo se da će svako od Vas u našem asortimanu moći da pronađe odgovarajući proizvod , uz pomoć kojeg ćete moći na najbolji mogući način da zaštite svoje zaposlene, kao i imovinu od svih vrsta rizika, koji su inače mogući, u procesu proizvodnje.

Nadamo se da smo vam olakšali put prema donošenju bitnih i pravih odluka a za sva pitanja i informacije uvek vam stojimo na raspolaganju i nadamo se uspešnoj budućoj poslovnoj saradnji.

Pozivamo Vas da budete naši novi saradnici i uverite se u naš profesionalan odnos prema poslu.

Naše proizvode možete pogledati >> OVDE

Foto

MOJRA DOO Zaštita na radu, HTZ oprema Beograd
MOJRA DOO Zaštita na radu, HTZ oprema Beograd
MOJRA DOO Zaštita na radu, HTZ oprema Beograd