BODENT STOMATOLOŠKA ORDINACIJA

Zubna protetika Beograd

Adresa: Koste Jovanovića 67, Voždovac
Beograd Telefon: 011/3910-391, 064/110-5785
E-mail: marko.bodent@hotmail.com
Sajt: www.bodent.rs

4.5/ 5stars

Mi smo tim… uspešna kombinacija visoko edukovanih stomatologa u različitim oblastima stomatologije. Istovremeno, individualci i profesionalci obučeni i sposobni za pružanje vrhunskih usluga u oblasti Parodontologije, Endodoncije, Estetske i rekonstruktivne stomatologije, Oralne implantologije i Stomatološke protetike.

Mi smo tim… realnih entuzijasta, zaljubljenika u profesiju, doslednih u pridržavanju savremenim i svetski aktuelnim doktrinama u stomatologiji koji se zasnivaju na biološkim principima.

Šta nam je specifičnost? Mogućnost kompleksne i potpune terapije (uključujući i protetsku rehabilitaciju) obolelih od parodontopatije sa izraženom restrukcijom potpornih tkiva i gubitkom velikog broja zuba. Takva terapija obuhvata sve domene hirurške terapije parodontopatija… regenerativnu terapiju (primenu koštanih transplantata i implantata, usmerenu regeneraciju parodoncijuma), istovremenu primenu oralnih implantata u cilju nadoknade izgubljenih zuba ali i rekonstruktivnu plastičnu mukogingivalnu hirurgiju.

Naš profesionalni moto je „zdravlje pre svega… uspostavljanje, a potom očuvanje uspostavljenog zdravlja potpornih tkiva i zuba, a potom nadoknada izgubljenih zuba“. U pitanju je kompleksna terapija u okviru koje se postizanje visokih estetskih rezultata terapije, čak i u najtežim slučajevima, podrazumeva.