IMPLANT CENTAR STOJANOVIĆ

Zubna protetika Beograd

Adresa: Gaudijeva 4, Zemun
Beograd Telefon: 011/3165-145, 2646-958, 3166-173, 065/264-69-58
E-mail: ordinacija.stojanovic@gmail.com
Sajt: www.drstojanovic.co.rs

4.5/ 5stars

Osnivač Implant Centra „Stojanović“ je Prim. Dr Branislav Stojanović, utemeljivač moderne implantologije u Srbiji. Titulu primarijusa je stekao 2009. godine na osnovu velikog broja objavjenih radova iz oblasti implantologije čime je značajno doprineo razvoju moderne implantologije u Srbiji i šire.

Prim. Dr Stojanović se bavi stomatologijom od 1981. godine, a 1992. godine je u Beogradu osnovao Centar za protetiku i estetsku stomatologiju „Stojanović“. Od 2013. godine, ovaj Centar prerasta u Centar za implantologiju - Implant Centar „Stojanović“ koji se nalazi u Gaudijevoj ulici broj 4, u Zemunu, na području Beograda na samo par minuta vožnje od centra grada.

U Implant Centaru „Stojanović“ se rade najkompleksnije procedure iz implantologije i implantološke protetike kao i u vrhunskim svetskim centrima:

  • Ugradnja implantata sa suprastrukturom (nadgradnjom)
  • Ugradnja mini implanata (za podršku totalnoj protezi)
  • Tuber-pterigoidni implantat
  • Sinus lift
  • Oralna hirirugija

#  Ekstrakcija zuba (vadjenje zuba)
#  Komplikovana ekstrakcija zuba
#  Hirurška ekstrakcija umnjaka
#  Incizija abscesa sa terapijom
#  Apikotomija
#  Gingivektomija
#  Cistektomija
#  Resekcija frenuluma

  • Parodontološka hirurgija
  • Zubna protetika
  • Bezmetalna keramika
  • Estetska stomatologija

Prikazani radovi na portalu i kao i na sajtu Implant Centra Stojanović su samo deo pacijenata iz dugogodišnje prakse koji su lečeni u Centru. Brojnim stručnim radovima je dokazana uspešnost implantata u praksi kao i velika sigurnost nakon višegodišnjeg praćenja.

Ono što smatramo veoma bitnim u implantologiji jeste dobro urađena dijagnostika i procena trajanja rada, što podrazumeva veliku stručnost i iskustvo.

Tim Dr Stojanovića je organizovan da pruži maksimalnu pažnju svakom pacijentu pojedinačno kao i vrhunsku uslugu praćenjem trendova savremene implantologije. Prioritet rada jeste da se pacijentima što je moguće duže sačuvaju prirodni zubi a kada je indikovano, da se nadomeste implantatima čime se obezbedjuje maksimalna funkcionalnost, psihosocijalna sigurnost, komfor i vrhunski estetski doživljaj. Tim Dr Stojanovića se brine o svojim pacijentima, vodi računa o njihovim potrebama i pruža najbolji stručni savet i tretman.

Tokom trajanja intervencije, pacijentima se obezbudjuje besplatni smeštaj u kompletno opremljenim apartmanima koji se nalaze u samom Implant Centru Stojanović. Onim pacijentima kojima je potrebno, obezbeduje se besplatni prevoz od aerodroma do apartmana.

Detaljnije informacije nalaze se na našem sajtu:
http://www.drstojanovic.co.rs

Cene naših usluga možete potražiti putem linka:
http://www.drstojanovic.co.rs/cenovnik

Kontakt telefoni:
011/264 69 58
011/316 61 45
011/316 61 73
065/264 69 58