STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DR DRAGANA PRGOMELJA

Zubna protetika Beograd

Adresa: Slobodana Đurića 1, Zemun
Beograd Telefon: 063/492-261

4/ 5stars

Stomatološka ordinacija dr Dragana Prgomelja, nalazi se u ulici Slobodana Đurića 1, na Altini u Beogradu. Koristeći najsavremenije metode lečenja i prateći svetske trendove, postali smo jedna od najboljih stomatoloških ordinacija u Beogradu.

U radu koristimo najsavremeniju opremu i u mogućnosti smo da odradimo sve stomatološke i protetske radove profesionalno, kvalitetno i u najkraćem roku. Cene stomatoloških usluga kod nas su veoma pristupačne i prilagođene standardima naših pacijenata.

Stomatološka ordinacija dr Dragana Prgomelja nudi usluge kao što su:

- Lečenje bolesti zuba
- Estetska stomatologija
- Plombiranje zuba
- Implantologija (ugradnja implantata)
- Hirurško vađenje zuba
- Protetika
- Ugradnja mosta zuba
- Oralna hirurgija
- Ortodoncija
- Paradontologija
- Izrada keramičkih mostova (metalna i bezmetalna keramika)
- Izrada keramičkih vinirera

Svakom pacijentu pristupamo individualno, a svi zahvati su bezbolni. Zbog ovakvog odnosa sa pacijentima mnogi su se oslobodili straha od zubara. Naše iskusno i kvalifikovano osobolje, koristeći savremenu opremu i tehnologiju, pružiće Vam sve stomatološke usluge na najbolji mogući način, bilo da je u pitanju lečenje bolesti zuba, plombiranje zuba, ugradnja mosta zuba, izrada keramičkih mostova (metalna i bezmetalna keramika), izrada keramičkih vinirera, ugradnja implantata, hirursko vađenje zuba ili neka druga intervencija.

Kontakt informacije:

Adresa: Slobodana Đurića 1
Mob: 063/492-261

Stomatološka ordinacija dr Dragana Prgomelja, Altina, Beograd.